Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla

Buna! Am si eu o problema și nu imi pot da seama dacă este grava. Ce e drept e ca nu am vizitat un medic. Dar astept sa ma sfatuti ce ar trebui sa fac.. Mentionez ca am 21 de ani si muncesc intr-o spalatorie auto. Am dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, mi se umfla, ma dor. Dar ce am observat e ca, e ca doar dimineata, de multe ori ma trezesc din cauza durerilor. Dimineața când ma trezesc, degetele îmi sunt umflate, ma dor și mai sunt tot odata și amorțite. După ce îmi încep activitatea, mâinile încep sa se refacă.. Scap de durere, scap de amorțeli și se desumfls tot odata. Menționez ca sunt și fumat de vreo 8 ani de zile. Pana acuma nu am luat niciun fel de antibiotic, creme sau sa vizitez vreun medic. Aștept cu nerăbdare sfatul vostru. Mulțumesc!
1 comentarii

Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti sa va vada un Reumatolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Durere la cot
- 3Imi amorteste mana dreapta de vreo saptamana!
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 5durere in cot in urma unei cazaturi
- 4durere la nivelul cotului
- 0Amortirea degetelor de la miini si picioare
- 4Singulair, frisoane si amorteala mainilor
- 3Amorteala temporara mana stanga si piciorul stang
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 6Ieri seara prietena mea a cazut cu rolele cu cotul intr-o pozitie mai ciudata
- 1durere de cot drept
- 0amorţire a degetelor mici si inelare a mâinilor
- 3Amorteala deget mare picior drept
- 3Maini si picioare amortite in repaus
- 0Amorțeala mâinilor: simptom al trichinelozei sau al bolii Parkinson?
- 1Durere cot
- 2Mâna dreaptă amorțită
- 9Trauma cot, RMN
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 2Durere cot
Mai multe informații despre: Durerea la nivelul cotului amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: