Durere de cap, mana amortita
Buna ziua! as dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, o idee ceva! am 22 de ani, iar de vineri mi se intampla ceva ciudat din punctul meu de vedere! vineri dupa-amiaza am carat niste lucruri mai grele, iar cand am ajuns acasa, la vreo ora, a inceput sa imi amorteasca mana dreapta si sa ma doara putin capul in partea stanga! mi-am zis ca este de la carat...trece. dupa aceea, vorbind cu o prietena am realizat ca mai este ceva:aveam momente cand aveam lapsus-uri...pur si simplu nu-mi gaseam cuvintele pe care vroiam sa le spun.m-am gandit ca este de la oboseala si o sa treaca pana a a doua zi, dar a 2-a zi de dimineata m-am trezit cu aceeasi durere de cap pe partea dreapta (doar ca mai puternica) si o stare generala de moleseala! duminica dimineata, la vreo 2 ore dupa ce m-am trezit, iar mi-a amortit mana, numai ca de data asta cea stanga!ieri dimineata dupa ce ma trezisem de ceva timp a inceput sa ma doara capul in partea dreapta iar dupa aceea mi-a amortit mana stanga.azi de dimineata la fel.mentionez ca durerea de cap nu este severa, dar nici vaga si simt ca si cum imi pulseaza toata zona capului care ma doare! iar cand imi amorteste mana, simt cum trece amorteala de la un deget la altul.adica imi amorteste degetul mare, apoi se muta deget cu deget inspre degetul mic, dupa care urca spre cot putin si dispare!dureaza cam 5 minute doar, dat durerea de cap persista toata ziua, mai ales cand tusesc sau stranut! sper sa ma puteti sfatui ce sa fac cateva zile, pana ajung la doctor! multumesc anticipat!
2 comentarii
Mihaela, si eu sunt exact in aceeasi situatie ca tine. Vad ca tu ai patit asta acum un an, ai aflat cumva ce provoaca aceasta stare?
Eu pe langa dureri, amorteala, lipsa de concentare si lapsusuri imi pierd si partial vederea.
Eu pe langa dureri, amorteala, lipsa de concentare si lapsusuri imi pierd si partial vederea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 1migrene
- 1Durere de cap dupa ceafa cand ma supar
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 1tratare masea dureri de cap
- 1Dureri frecvente de cap
- 2probleme neurologice
- 0dureri de cap pe partea stanga si ochiul stang
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 0Oboseala persistenta, dureri dese de cap, inrosire
- 8Lyme ori altceva?
- 4durere de cap pe partea stanga
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 1Durere ascutita la ceafa
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 6Durere groaznica de cap
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 1Amorteli si dureri in mana, picior
Mai multe informații despre: Durerea de cap amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: