capsula de slabit - amorteala in mana si piciorul stang
De 2 zile am o amorteala in mana si piciorul stang.Am luat capsula de slabit, sa fie de la ea? Ar trebui sa merg la un medic?
4 comentarii
Depinde de virsta.daca ai peste 40 de ani nu ar strica sa te vada un neurolog.Oricum daca ar fi de la pastilele de slabit(care pot cauza dezachilibre ionice prin cresterea pierderilor) ai avea acest simptom "repartizat" la toate mambrele...
Da, e de la capsula de slabit.Fii foarte atenta cu aceste pilule, ca au multe efecte secundare, in special cardiace si vasculare.Mergi la un medic si intrerupe pilulele, mai bine iti faci un abonament la o sala si treci pe regim.Numai bine!
am 28 de ani, e prima oara cand iau pastile de slabit. Fac miscare si am un regim de viata destul de sanatos. Nu beau cafea sau alte bauturi gazoase sau cu cofeina nu mananc nimic prajit,. Am cateva kg in plus dar doar in zona taliei.
Pentru cateva kg in plus nu se merita sa iei pilule de slabit.Citeste cu atentie prospectul, reactiile adverse si ai sa vezi ca am dreptate.Nu exagera, nici prea slaba nu e bine, si te-ai mai putea si imbolnavi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mana amortita cu durere tendoane
- 2mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare
- 5picioare amortite de la genunchi in jos
- 3falange maini dureri
- 4simptome ciudate sper s anu fie vorba despre ceva grav
- 3Amorteala temporara mana stanga si piciorul stang
- 21puls marit si pusee de tensiune
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 14amortesc mainile si picioarele
- 3Amorteala gamba picior drept
- 2amorteli mini si picioare
- 2Ma dor picioarele de la genunchi in jos
- 3Mana stanga amortita si dureri in piept
- 3Pastile de slăbit? Sunt recomandate?
- 3Maini si picioare amortite in repaus
- 2Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
- 2Mâna dreaptă amorțită
- 1Amorteli si dureri in mana, picior
Mai multe informații despre: amorteala piciorului capsula de slabit amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: