amorteala cefei si a mainii drepte dupa o operatie cezariana
buna ziua.
nu stiu daca este un motiv de ingrijorare, dar dupa cezariana care mi-a fost facuta in urma cu 2 luni(a 2-a) imi amorteste deseori partea stanga a cefei si mana dreapta; defapt palma si degetele.este destul de suparator.parca as fii anesteziata.mana dreapta ma si doare cateodata;spre exemplu nu pot sa scriu o pagina A3 deoarece imi amorteste palma si degetele, am niste furnicaturi insuportabile, nu mai am putere sa tin pixul si ma doare groaznic;la fel si intampla ori de cate ori incerc sa tin in mana ceva la care trebuie sa folosesc degetele(ceva subtire)bineinteles cand ma trezesc dimineata sunt amortita toata(mai ales mainile).mai am si dureri de spate, coloana si cand sunt obosita contractii musculare la nivelul umerilor.banuiesc ca ar putea fii de la peridurala si deasta nu am consultat un neurolog pana acum doar ca la prima cezariana nu am avut nicidecum asa ceva si aici apare semnul de intrebare pentru mine.credeti ca ar putea fii altceva, ar trebuii sa vad un neurolog ?
va multumesc anticipat
nu stiu daca este un motiv de ingrijorare, dar dupa cezariana care mi-a fost facuta in urma cu 2 luni(a 2-a) imi amorteste deseori partea stanga a cefei si mana dreapta; defapt palma si degetele.este destul de suparator.parca as fii anesteziata.mana dreapta ma si doare cateodata;spre exemplu nu pot sa scriu o pagina A3 deoarece imi amorteste palma si degetele, am niste furnicaturi insuportabile, nu mai am putere sa tin pixul si ma doare groaznic;la fel si intampla ori de cate ori incerc sa tin in mana ceva la care trebuie sa folosesc degetele(ceva subtire)bineinteles cand ma trezesc dimineata sunt amortita toata(mai ales mainile).mai am si dureri de spate, coloana si cand sunt obosita contractii musculare la nivelul umerilor.banuiesc ca ar putea fii de la peridurala si deasta nu am consultat un neurolog pana acum doar ca la prima cezariana nu am avut nicidecum asa ceva si aici apare semnul de intrebare pentru mine.credeti ca ar putea fii altceva, ar trebuii sa vad un neurolog ?
va multumesc anticipat
1 comentarii
le multumesc frumos medicilor de pe acest forum care nu s-au deranjat sa imi trimita un raspuns in 72 de ore si care intr-adeva isi fac treaba si aici ca si in spitalele din Romanica noastra draga
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2maini amortite in cursul noptii
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 3Mana stanga amortita
- 4Singulair, frisoane si amorteala mainilor
- 5mana stanga amortita
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 14amortesc mainile si picioarele
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 3amorteli maini
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 2degete mana dreapta amortite
- 2Amorteala mina si picior
- 0Amorteala mainilor
- 1Durere groaznică de picioare in timp ce merg, mîinile f amorțite si nu le pot folosi
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 2Interpretare RMN
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 6Amorțeala mâna stanga
Mai multe informații despre: Cezariana amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: