Cauze episod psihotic ?

38 comentarii 1 2
0
25-04-2016, ora 19:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Adaugati la Melatonina Gemoderivat de muguri de tei argintiu.
Mie mi-a trecut multe luni insomnia cu gemoderivatul asta. E f bun.
0
25-04-2016, ora 20:26
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Ah nu e voie sa iau nimic cu plante in timpul tratamentului cu antipsihotic, asa a zis dr. :(
0
25-04-2016, ora 21:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu ai voie sunatoare doar. Tei ai voie.
0
25-04-2016, ora 21:14
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
A zis ca orice fel de planta pt ca nu se stie ce interactiune pot avea plantele cu antipsihoticul.
0
26-04-2016, ora 12:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Teiul nu are interactiuni cu antipsihoticul. Incercati de Gemoderivat de muguri de tei intr-o seara.
0
27-04-2016, ora 16:21
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
De unde stiti ca nu are interactiuni? Sunt studii? Eu m-am ars cu cateva plante care mi-au agravat pb detiroida si sunt ca mcircumspecta...
1
29-06-2016, ora 21:55
MDL
Nu este medic/terapeut
MDL
Vedeti ce ceaiul de marul lupului este cancerigen pentru rinichi. Verificati-va periodic tiroida.
0
05-12-2016, ora 15:06
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@clara_p

Spuneai ca : "Daca nu exista insomnie, in principiu nu se declanseaza nici episod psihotic. " - Sa stii ca in cazul meu s-a declansat desi inainte am dormit foarte bine. :(
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Episoadele psihotice ar puta fi anticipate cu ajutorul unui algoritm de învățare automată
  • Singurătatea în copilărie a fost asociată cu probabilitatea crescută de a experimenta un episod psihotic
  • Experiențe psihotice incidente în urma consumului auto-raportat de canabis (studiu longitudinal de cohortă)
  • Noi descoperiri ajută clinicienii să prevină recidivele de psihoză la tineri
  •