Cand se efectueaza un test de sarcina?
Acum 10 zile au incepu sa ma doara foarte rau sanii, aveam urinari mai dese si dureri ca si cum ar fi trebuit sa-mi vina ciclul. Ciclul mi-a venit acum 2 zile insa sunt doar cativa picuri de culoare maronie. Am efectuat un test de sarcina si a iesit negativ. Cu toate acestea este posibil sa fiu insarcinata? Mama mea a avut ciclu pana in luna a 4-a de sarcina, este posibil sa o mostenesc? Este posibil ca testul de sarcina sa arate negativ pentru faptul ca nu l-am facut cand trebuia? Va multumesc!
4 comentarii
Va rog inca o data...imi poate raspunde cineva?
Draga Annya!Cel mai sigur e sa faci o analiza de sange care iti va spune exact daca esti sau nu, insarcinata.Ciclul ti-a venit la timp sau a intarziat?Parerea mea e sa mai faci un test de sarcina, de preferat de la alta firma, ca sa vezi diferenta si daca tot nu te lemuresti, atunci analiza de sange e cea mai sigura.Rezultatul se primeste in aceeasi zi sau a doua zi.Depinde de laborator.Bafta!
Draga Annya!Cel mai sigur e sa faci o analiza de sange care iti va spune exact daca esti sau nu, insarcinata.Ciclul ti-a venit la timp sau a intarziat?Parerea mea e sa mai faci un test de sarcina, de preferat de la alta firma, ca sa vezi diferenta si daca tot nu te lemuresti, atunci analiza de sange e cea mai sigura.Rezultatul se primeste in aceeasi zi sau a doua zi.Depinde de laborator.Bafta!
Pentru siguranta dumneavoastra este indicat sa faceti o ecografie transvaginala, sau sa recoltati B-hcg din sange.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2teste de sarcina
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 6Pot pastra sarcina?
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 1ma pot baza pe testul de sarcina?
- 5test de sarcina pozitiv si sindrom premenstrual
- 3O liniuta roz si una albastra.
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 2Intarziere menstruatie 7 zile, test negativ
- 0sarcina sau nu
- 1O linie de sarcina
- 1Test de sarcina negativ
- 1Testul de sarcina ultrasensibil
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: