imi intirzie ciclul de 2 saptamini
am 20 de ani si miam inceput viata sexuala de acum 2 ani!de exemplu daca aveam contact sexual timp de luna ianuarie atunci in februarie mi se incepea ciclul menstrual cu 10, 11 zile mai tirziu de la data calculata in care trebuia sa mi se inceapa menstruatia!nu intelegeam care era problema intirzierilor dar la medic nu mam adresat!!!
Insa acum ciclu imi intirzie cu mai mult timp si incep sami fac griji!! in decembrie 2009 am avut ciclu pe data de 25 si respectiv in ianuarie 2010 trebuia sa am ciclu pe data de 22 ianuarie dar e deja 7februarie si nu mi se mai incepe!
miam facut 2teste de sarcina dar ambele imi arata aceea ca nu sunt insarcinata si nu inteleg care ar fi motivul intirzierii?caci nu am avut asa ceva niciodata!!! Intirzierile menstruale sunt periculoase pentru organism si merita sami fac griji daca le am?
Insa acum ciclu imi intirzie cu mai mult timp si incep sami fac griji!! in decembrie 2009 am avut ciclu pe data de 25 si respectiv in ianuarie 2010 trebuia sa am ciclu pe data de 22 ianuarie dar e deja 7februarie si nu mi se mai incepe!
miam facut 2teste de sarcina dar ambele imi arata aceea ca nu sunt insarcinata si nu inteleg care ar fi motivul intirzierii?caci nu am avut asa ceva niciodata!!! Intirzierile menstruale sunt periculoase pentru organism si merita sami fac griji daca le am?
5 comentarii
asa eram si eu la inceputul vietii sexuale. La inceput nu imi venea la data fixa, apoi la 2 sapt. de curand am acut o dereglare de 1luna jumate si aseara mi-a venit. Tot asa cu teste negative si toata povestea ta. Intr-adevar este un semn de intrebare. Treb sa te adresezi unui medic ginecolog sau unui endocrinolog ca esti tanara.
de ce anume unu endocrinolog?
la tine acum jalaboi cum vine ciclu sa mai regulat?si citi ani ai
nu inteleg uneori care e problema daca nu am relatii timp de o luna atunci in luna urmatoare ciclu imi vine normal la data care trebuie sau cu o zi mai tirziu!
la tine cum era?
astept raspuns de la tine si multumesc de raspunsul anterior
la tine acum jalaboi cum vine ciclu sa mai regulat?si citi ani ai
nu inteleg uneori care e problema daca nu am relatii timp de o luna atunci in luna urmatoare ciclu imi vine normal la data care trebuie sau cu o zi mai tirziu!
la tine cum era?
astept raspuns de la tine si multumesc de raspunsul anterior
.In sezonul rece se mai intampla sa racesti. Nu este neaparat sa fie o sarcina.Daca testele de sarcina au iesit negative nu este cazul sa te ingrijorezi, dar un control la ginecolog este binevenit.Poti face ni un Papanicolau daca nu ai facut pana acum.Nu este scump si nu este nici dureros, in felul asta afli si ce problema ai.Multa sanatate
raspuns pentru Kanfeta4KA: dereglarile menstruale se asociaza cu dereglarile hormonale. Medicul endocrinolog se ocupa de hormoni. Lipsa menstruatiei mai multe zile sau sapt, caderea parului in exces, ingrasarea nejustificata, toate au legatura cu hormonii.Eu am 27 de ani si am aceleasi probleme cu dereglarea+ celelalte simptome enumerate si mi-a recomandat medicul unde lucrez sa consult un endocrinolog. Poate la tine sa nu fie aceeasi problema, dar pe mine ma ingrijoreaza ca sunt casatorita si am relatii mai dese. E bine sa consulti un medic ginecolog.
jalaboi si corni mersi mult pentru sfaturi o sa consult neaparat endocrinologul si un ginecolog multumesc mult inca odata sanatate va doresc la amindoua
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 4menstruatie intarziata
- 4intarzierea menstruatiei
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 2ciclu intarziat
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 4menstruatie intarziata dupa primul blister
- 6menstruatie intarziata, test de sarcina - negativ
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 2Sunt insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 4Menstruatie intarziata (mai mult decat de obicei)
- 1Nu-mi vine menstruatia
- 1Posibilă sarcina?
- 8Sunt gravida?
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0Menstruație întârziată, testul negativ
Mai multe informații despre: testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: