O liniuta roz si una albastra.

07-01-2013
Antonela17
Nu este medic/terapeut
Antonela17
In urma efectuarii unui test de sarcina, mi-a aparut o liniuta roz si una albastra...
Credeti ca sunt insarcinata ? ( Abalajul de la test l-am ratacit pe undeva prin casa, si nu-l mai gasesc ! )
Multumesc :).
3 comentarii
0
07-01-2013, ora 15:03
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Ca sa fii insarcinata trebuie sa-ti apara 2 liniute roz. Prin urmare, nu esti!
0
07-01-2013, ora 15:22
Elisa Irina
Nu este medic/terapeut
Elisa Irina
Buna...eram ingrijorata daca st insarcinata sau nu si am hotarat sa fac un test de sarcina, am cumparat unul (sure check) si l-am facut la 2 30 noaptea, a iesit negativ, consumasem cola(o ora inainte), cu aproximativ 40 de minute inainte am urinat, apoi am ajuns acasa si am urinat si pt a face testul.consumul lichidelor sau ora la care este facut poate sa influenteze rezultatul testului?credeti e posibil sa fie pozitiv si nu negativ:
0
07-01-2013, ora 15:37
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
mai fa unul...recomandabil ar fi la prima ora a dimineatii cu picaturi din prima urina...nu toti avem acelasi organism...am prietena care si-a facut zeci de teste si toate ii aratau negativ si ea era insarcinata de 2luni jumate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: