menstruatie peste sarcina
cum arata mai exact menstruatia peste sarcina? si daca fac un test de sarcina si sunt insarcinata dar am si mentruatie ce imi va arata testul de sarcina? si daca sarcina este extrauterina?e adevarat k este foarte mare diferenta intre mentruatia normala si cea aparuta peste sarcina?
8 comentarii
Adevarata menstruatia peste sarcina este rara. In schimb, femeile sustin adesea ca ar fi avut asa ceva. Explicatia este aceea ca, de cele mai multe ori cand unei femei i se pare ca a avut menstruatie peste sarcina este vorba in realitate de semnul lui Hartmann. Acesta consta intr-o mica sangerare care apare in momentul cuibaririi embrionului in peretii uterului.
Spre deosebire de o adevarata menstruatie, semnul lui Hartmann :
-apare mai devreme cu cateva zile fata de o menstra normala
-este mai redus cantitativ.
Testul de sarcina arata existenta sarcinii, indiferent ca e vorba de o sarcina in uter sau in afara lui.
Spre deosebire de o adevarata menstruatie, semnul lui Hartmann :
-apare mai devreme cu cateva zile fata de o menstra normala
-este mai redus cantitativ.
Testul de sarcina arata existenta sarcinii, indiferent ca e vorba de o sarcina in uter sau in afara lui.
am 28 de ani, un cm menstrual regulat, fara nicio problema de sanatate.acum 8 luni am intrerupt anticonceptionalele pt ca vreau sa am un bebe.aceasta luna a fost pt prima oara cand a intarziat cm 8 zile si a scurgerea a tinut doar o zi.am facut teste de sarcina o gramada, dar negative.imi puteti spune de ce a durat asa de putin?nu am facut niciun tratament inainte, nu am fost bolnava.imi puteti spune de ce s-a intamplat asa?ce inseamna?
Oricum un consult ar fi indicat in caz in care doriti o sarcina. Cateva analize (foarte simple) de asemenea.
a 2a zi dupa ce a intarziat m-am prezentat la doctor, evident nerabdatoare, si mi-a spus ca nu se vede nimic, dar nici ca endometrul e ingrosat, ceea ce mi-a dat sperante.am apelat la dvs in speranta ca ma lamuriti un pic pana cand ajung la doctor, abia joi am programare.am citit ca e posibila menstruatia peste sarcina (sau invers, nu stiu exact cum e corect) chiar si cateva luni, doar ca eu nu am niciun simptom, ceea ce, din nou, am citit ca e posibil, dar nici testele nu ies pozitive?
multumesc!
multumesc!
buna..am 21 ani, si am si eu o problema care ma km nelinisteste.in februarie am avut ultimul contact sexual,...am ciclu menstrual regulat, si am facut 3 teste da sarcina care au iesit negative...intrebarea mea ar fi, dk exista menstruatie peste sarcina??am impresia k park mi-ar fi crescut putin burtik si sunt putin speriata, sa nu fie vorba de o sarcina, pt k problema ar fi k ar fi si cam marisoara sarcina...astept raspuns .va pup..multumesc frumos
daca ai avut menstruatie normala in toata aceasta perioada si ai si 3 teste negative, nu esti insarcinata. Cum spunea si dl doctor, menstruatia peste sarcina este foarte rara si este oricum diferita: dureaza mai putin iar scurgerea este maronie.
Buna seara, am și eu o nelămurire...de pe data 18 Noiembrie pana pe 24 Noiembrie am fost la ovulației (așa îmi apare pe aplicația pe care o folosesc și îmi este ok cu ea !) in acest timp am avut mai multe contacte cu bărbatul meu, iar următoarea menstruație trebuia sa îmi vina pe 8 Decembrie și mi-a venit pe 6... toată treaba este ca menstruația mi-a trecut și ma ținut 5 zile care normal sunt 7 (și nu mi-a venit sânge normal decât un maro foarte închis ). De ieri tot am simptome ( îmi vine sa vomit, nu mai suport fumul de tigare care eu fumam ca turcii, parfumurile care îmi plăceau, și mănânc foarte mult fata de cum mâncam eu...) eu cu bărbatul meu chiar ne dorim sa avem o minune in viața noastră, dar ce ar însemna toate simptomele astea pentru mine și ce îmi recomandați sa fac !? Am uitat sa Menționez ca după ce mi-sa terminat menstruația am făcut un test și mi-a apărut negativ.. sa ma lămurească și pe mine cineva ca sunt in dilema ! Mulțumesc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 6sunt insarcinata?
- 4test de sarcina
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 4Risc de sarcina la 6 zile dupa prima zi de menstruatie?
- 0posibila sarcina
- 11sarcina sau nu?
- 1dereglare sau menstruatie peste sarcina?
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 1sunt gravida?
- 20voi ramane insarcinata?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 0Insarcinata?
- 0secretie roz
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina sunt insarcinata? testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: