teste de sarcina false? urgent!
Buna,
Dupa primul contact sexual menstruatia a intaziat cu o luna. In urma cu doua saptamani am luat doua teste de sarcina. Primul a iesit negativ. Al doilea l-am facut dupa 5 zile si acelasi rezultat. De obicei inainte sa imi vina menstruatia ma dor sanii si burta. Incepand de acum 2 zile au inceput sa ma doara si burta si sanii, dar nu inteleg de nu vine menstruatia. Este posibil ca testele de sarcina sa fi fost false ?
Dupa primul contact sexual menstruatia a intaziat cu o luna. In urma cu doua saptamani am luat doua teste de sarcina. Primul a iesit negativ. Al doilea l-am facut dupa 5 zile si acelasi rezultat. De obicei inainte sa imi vina menstruatia ma dor sanii si burta. Incepand de acum 2 zile au inceput sa ma doara si burta si sanii, dar nu inteleg de nu vine menstruatia. Este posibil ca testele de sarcina sa fi fost false ?
4 comentarii
Daca testele au fost bune, care poate fi cauza intarzierii?
2 teste false...nu prea am auzit sa se intample.cauze ale intarzierii menstruatiei pot fii:stressul, oboseala.daca ai inceput sa ai dureri premenstruale inseamna ca iti va venii ciclul.e clar ca daca in timp de o luna nu ai sesizat nici un simtom care sa "vesteasca"o sarcina, va venii si ciclul.intarzieri se mai intalnesc.
Cel mai sigur test de sarcina este dozarea beta HCG in sange; Mergi si la un consult ginecologic; Numai bine
am avut contact sexual cu prietenul meu acum o sapt. eu iau anticonceptinale, dar am luat si un tratament cu 5 zile inainte sa am contactul sexual, iar dupa 2 zile mi-am facut niste analize se sange si urina si mi-au iesit corpi cetonici pozitivi +1 in urina. mentionez ca ziua in care mi-am facut analize a fost si prima zi din cele 7 de pauza de anticonceptional, iar acum sunt la a patra si inca nu mi-a venit. e posibil sa fiu insarcinata? cum imi pot da seama sigur daca pot fi insarcinata?testul de sarcina dupa cat timp poate fi facut? exista tratamente sau ceva pastile care sa provoace un avort spontan? va rog din tot sufletul sa-mi rasp cat de urgent ca sunt tare ingrijorata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 9fff ingrijorata-urgent
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 8e sarcina?
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 3testul de sarcina dupa cate zile se face?
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 19pot fi insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 5Rezultatul testului HCG la sange
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 2Intarziere menstruatie 7 zile, test negativ
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 2Am facut testul de sarcina prea devreme?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: