problema in gat
Am aproape 15 ani iar in urma cu o luna am tras in gat aprox 15 tigari, nestiind cum sa le fumez gen nu in piept, dupa o sapt de fumat dupa care m-am lasat am inceput sa am o voce ragusita, niste bubite mici si rosii pe cerul gurii in jos (faringe), amigdalele cu niste firisoare albe pe ele dar nu umflate, si pe langa amandoua amigdale a crescut un tesut de carne faza e ca nu sangereaza sau ceva, ganglionii de la nivelul gatului umflati.. si febra mica, am fost la medicul de familie, s-a uitat in gatul meu si a spus ca am o amigdalita cu puroi, mi-a dat medicament, am urmat tratamentul pentru 2 saptamani dar nu a dat niciun rezultat.., am ameteli cand ma ridic brusc din pat, incerc sa le spun parintilor mei sa merg la un examen ORL iar acestia neaga spunand ca nu am nimic si ca nu se poate intampla nimic de la 15 tigari, si tocmai de aceea am venit aici ca sa va intreb si sa ma lamuresc cu situatia mea..
8 comentarii
este o Intoxicatie
1 regim alimentar strict.. fara mancaruri grase, fara otet, lamai, citrice, acidulat
2 foarte multe lichide de baut..., apa plata si ceaiuri de soc, matasa porumb, urzica
3 gargara cu apa de gura ossidenta, diluata cu apa calda
4 dupa dai cu un sprey Anaftin
daca pana luni nu te simti bine... mergi la medicul de familie
1 regim alimentar strict.. fara mancaruri grase, fara otet, lamai, citrice, acidulat
2 foarte multe lichide de baut..., apa plata si ceaiuri de soc, matasa porumb, urzica
3 gargara cu apa de gura ossidenta, diluata cu apa calda
4 dupa dai cu un sprey Anaftin
daca pana luni nu te simti bine... mergi la medicul de familie
Deci, este sau nu de la fumul de tigara?Ca eu m-am speriat din cauza aceea. Ganglionii sunt umflati ca niste bilute mici si dureroase, chestia este ca am asa de vreo 3 saptamani, am fost si la medicul de familie dupa cum v-am zis, acesta mi-a dat sa iau medicament, l-am si terminat deja si nu sunt rezultate..
De circa 2 sapatamani ma lupt cu o usoara raceala. De 2 zile mi s-au unflat amigdalele care nu dor.. Am si urechile infundate de vreo saptamana. Astazi este a 2 zi de antibiotic Augmentin 875/125 si sunt la fel de umflate. Am facut si gargara cu sare sau bicarbonat, si degeaba. Azi e prima zi cand n-am mai suflat nasul foarte des. Cand mi se vor dezumfla amigdalele? Trebuie sa mai astept pana sa merg la Orl? Oare nu e bun antibioticul. Multumesc.
1 o usoara raceala trece in 3 zile
2. termenul de 2 saptamani deja NU e raceala, cred ca ai amigdalele marite de la un reflux gastro-esofagian
sau de la medicamente sau gresesti cu acidulatel, citricele, otet, lamai
e plin forumul de expicatii la acest subiect
2. termenul de 2 saptamani deja NU e raceala, cred ca ai amigdalele marite de la un reflux gastro-esofagian
sau de la medicamente sau gresesti cu acidulatel, citricele, otet, lamai
e plin forumul de expicatii la acest subiect
Deci are treaba sau nu de fumul de tigari, domnul Valeriu?
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti parerea dumeavoastra in legatura cu urmatoarea problema:sotul meu a fost operat de trei ori pentru papilom pe corzile vocale(ultima in decembrie 2016), nu a m-ai recidivat, dar a aparut o alta problema o ragusala fina si nas infundat.Intrebarea mea este daca ar putea avea legatura si ce ar putea lua ca tratament ?Mentionez ca a fost la control de o luna si gatul era ok.multumesc
1 ati citit pe forum ca problemele gastro -esofagiene, prin reflux, cu acidul gastric..irita si inflameaza tot de la laringe, faringe, rinofaringe???
2 este Sotul o persoana care consuma acidulate, citrice, otet, lamai, rosii, usuroi la cina ?
si dua cina consuma fructe si dulciuri ???
2 este Sotul o persoana care consuma acidulate, citrice, otet, lamai, rosii, usuroi la cina ?
si dua cina consuma fructe si dulciuri ???
Multumesc de rapiditate, da este persoana caruia ii plac muraturile, alimente picante, in ultimul timp a consumat si citrice(vit. C).Probleme de reflux nu stim, pana acum nu s-a plans ca ar avea accid.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 3problema in gat.. scuip flegma tot timpul
- 3Problema gat nedeterminata.
- 5problema in gat
- 3Probleme cu gatul perioada indelungata virus epstein barr
- 11problema majora la gat
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 5Durere gat si ureche
- 1Nod in gat
- 0Cancer la gat ?
- 1Durere in gat de peste o lună.
- 1Posibilil sa am cancer?
- 2Problemă la nivelul gâtului
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 2Senzatie de fir de par la baza limbii spre gat pe partea dreapta
- 3Limfonoduli reactivi
- 9Umflaturi ca niste bube in gat sub amigdale
- 3Bube pe gât
- 8Probleme gat/limba