iritatie in gat ca o crapatura
am pe amigdala stanga, ca o crapatura, care nu doare, dar ma deranjeaza uneori.chiar nu stiu ce sa-i fac.la orl mi s-a spus ca nu e nimic grav, dar in urma tratamentului cu ceftazidime si flucoric, nu au trecut.la analiza sputei a iesit pseudomonas si ca s-au dezvoltat colonii de levuri.va multumesc pt sfaturi, anticipat.
5 comentarii
crapatura.. nici nu o sa se inchida niciodata.. amigdala are in mod normal cripte si crapaturi( la unii mai mari.. la unii mai mici)
dar faptul ca esti purtator de microbi.. e mai complicat.
cel mai corect este sa mergi si sa scoti amigdalele.
dar faptul ca esti purtator de microbi.. e mai complicat.
cel mai corect este sa mergi si sa scoti amigdalele.
Exista si solutia unui tratament homeopat la un medic cu experienta.
D-le doctor, am 38 de ani, si chiar mi-e teama sa-mi scot amigdalele.Dar culmea e, ca zilele trecute am fost la un cabinet partic. ORL, unde mi s-a spus ca nu am nimic, dar, , ca sa fiu eu linistita, , mi s-a dat tantum verde si aulin.acum mi-au aparut si cateva puncte albe in acea crapatura.Incep sa intru in panica, deoarece nu stiu ce sa fac si unde sa ma mai duc.Va multumescpentru sfaturi si va doresc o zi buna.
Avem un baietel de 8 luni si are aproape mereu rosu in gat. Nici medicul nu isi explica de ce.Care poate fi cauza si cum o remediem in totalitate?
culoarea normala a mucoasei faringieene este roza spre rosu..
nu e cazul sa va uitati mereu in gatul copilului.
este important sa stiti ca in momentul cand face febra. sunt 2 motive
1. o infectie virala. cu rosu aprins in gat, febra, tuse, secretii nazale.( care se trateaza fara antibiotice), cu antiinflamatoare si tartament local.
2 o infectie bacteriana..cu febra, puroi si secretii din nas si gat.. care raspunde bine la antibiotice.
exista si varianta 3.
copii cu reflux gastroesofagian.la care acidul gastric ajunge in faringe si irita mucoasa provocand o rosta iritativa.
in acest caz.. este foarte important regimul alimentar.
fara bauturi acidulate, fara nimic acru( nici fructe verzi si acre.. si nici muraturi, salate cu otet s.a/)
nu e cazul sa va uitati mereu in gatul copilului.
este important sa stiti ca in momentul cand face febra. sunt 2 motive
1. o infectie virala. cu rosu aprins in gat, febra, tuse, secretii nazale.( care se trateaza fara antibiotice), cu antiinflamatoare si tartament local.
2 o infectie bacteriana..cu febra, puroi si secretii din nas si gat.. care raspunde bine la antibiotice.
exista si varianta 3.
copii cu reflux gastroesofagian.la care acidul gastric ajunge in faringe si irita mucoasa provocand o rosta iritativa.
in acest caz.. este foarte important regimul alimentar.
fara bauturi acidulate, fara nimic acru( nici fructe verzi si acre.. si nici muraturi, salate cu otet s.a/)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Un bebelus cu mai multe probleme
- 3Problema gat nedeterminata.
- 3O substanta gelatinoasa in gat
- 2Amigdale mari la copil de 4 ani
- 1Amigdala umflata
- 2Amigdalită cronică
- 0Senzatie de jena in gat
- 2Probleme gat și limbă
- 0Probleme in gat si amigdalite
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 6Senzatie de ceva in gat