Intepaturi in gat foarte puternice si iritatie indelungata

18-11-2017
persu
Nu este medic/terapeut
persu
Buna ziua,

De aproximativ 3-4 luni am o iritatie in gat, nas si piept.Am avut si o raceala dar am tratat-o.
Controlul de la ORL a aratat o iritatie in gat, nas.Medicul mi-a spus ca nu cunoaste cauza.
Am fumat timp de 2-3 luni vara aceasta, dar am incetat sa mai fumez.
O perioada am fost la salina si e posibil sa ma fi iritat si de acolo.
De asemenea, am luat Mirzaten, Clonotril si Xanax. E posibil sa imi fi iritat mucoasele si aceste medicamente..

Totodata am niste intepaturi in gat foarte puternice, parca m-ar intepa niste ace, plus senzatia foarte enervanta, deranjanta de nisip in gura, ca si cand ar fi ceva acolo care nu se desprinde. Din acest motiv tusesc mereu si probabil se mentine iritatia.

Mi-am facut exudat. Nu a iesit nimic.Nici bacterie, nici ciuperci. Am suspectat ca s-a transmis ceva de la mama care are bronsecstazie si mult timp a banuit ca are micoza pulmonara, dar la exudat si examen sputa nu i-a iesit nimic.
Am un copil sugar. Daca ar fi micoza care nu iese la analize este posibil sa ii transmit? Sau sa ii transmit sotiei si ea la randul ei copilului?

La controlul de la ORL, pe langa iritatia din gat, mi s-a spus ca am un polip in nas care trebuie operat plus deviatia de sept.

Care ar putea fi cauza acestor intepaturi din gat care nu se mai vindeca intrucat pana acum nu am primit nici o explicatie?
Va multumesc!
4 comentarii
0
18-11-2017, ora 13:51
persu
Nu este medic/terapeut
persu
Am uitat sa precizez ca medicul de la ORL mi-a spus ca e posibil ca iritatia din gat sa fie si de la reflux si sa fac un consult la gastro.

Am facut tratament cu Omez, dar nu s-a ameliorat nimic in gat.
0
19-11-2017, ora 21:21
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da, 99% dn problemele descrise sunt de la refluxul gastro-esofagian
doar Omezul nu este tratament corect
0
20-11-2017, ora 13:01
persu
Nu este medic/terapeut
persu
Multumesc pentru raspuns!

Puteti sa imi indicati ce altceva in afara de Omez ar trebui sa mai folosesc?

Mi-a fost prescris doar Omez si mi s-a spus sa continui cu Nexium, daca nu se rezolva cu Omez. Dar dupa ce fac o pauza dupa tratamentul cu Omez.

Va multumesc!
0
20-11-2017, ora 14:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Sanatatea.. este cel mai scump lucru care i.l are omul
Ori stii sa protejezi organismul, sa.l alimentezi corect
Ori dai bani pe sanatate !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •