Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
Simt o senzație de scamă in gat de câteva zile și nu știu cum pot scăpa de aceasta.O simt rău de tot în gât și îmi vine sa înghit mereu ca să se ducă însă nu vrea. O simt aproape, nu e chiar pe gat în jos și in funcție de poziția mea parcă se mișcă și ea. VA ROG SA MA AJUTAȚI! MULȚUMESC!
3 comentarii
Hristos a Înviat! O scamă sau un corp străin poate fi mobilizat cu lichide sau mâncare. Dacă este doar această senzație este posibil să fiți alergic la ceva din jurul dumneavoastră care să vă producă acea iritație. Există și alte simptome? Sunteți expus la praf sau alte pulberi, pene, păr de animale? O seară binecuvântată!
Buna ziua! Si eu am aceasta problema. Acum cativa ani am avut o catelusa in casa si am avut aceeasi problema care a disparut la cateva saptamani dupa ce am dat-o la altcineva. De 2 luni am luat alt caine si dupa o saptamana a aparut aceasta senzatie de scame in gat. Cainele acesta nu il tin in casa.
Este foarte deranjant. Simt tot timpul nevoia sa inghit ceva cu spetanta ca voi scapa de aceasta senzatie.
Daca este alergie cum pot scapa de ea pt ca nu vreau sa renunt la caine?
Este foarte deranjant. Simt tot timpul nevoia sa inghit ceva cu spetanta ca voi scapa de aceasta senzatie.
Daca este alergie cum pot scapa de ea pt ca nu vreau sa renunt la caine?
Bună ziua! Cel mai probabil aveți o alegie la câini. Mergeți la alergolog pentru a vă prescrie un tratament (antihistaminice) pe care să-l luați zilnic și veți scăpa de simptome. O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nod in Gat
- 12senzatie de nod in gat
- 4senzatia ca mi-a crescut ceva in gat
- 3cam de 6 luni simt ceva in gat, am fost foarte ragusit
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 4nod in gat care ma supara
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 5Senzati ciudata in gat.
- 5Nod in gat - atac de panica - teama de a nu ma ineca
- 1ceva în gât mai jos de mărul lui Adam..ca un nod
- 0Băşici în gât
- 1Posibilil sa am cancer?
- 3Amigdala umflata si dureri gat/ureche
- 9Nod in gat si senzatie de a-mi drege gatul
- 2Epiglota
- 5Nod în gât și piept
- 0Probleme la respiratie
- 3Bube linga amigdale si omulet
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat problema in gat corp strain in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: