cand ma enervez nu ma mai pot controla
buna ziua,
Problema mea se pare este mai veche dar dupa cum observ s-a acutizat in ultima vreme pe baza stresului cauzat de serviciu-grijile zilei de maine.
Am inceput sa ma enervez foarte des, ma cert cu familia -mai ales cu sotia, iar in ultimul timp am devenit si violent fata de ea.La nervi fac lucruri reprobabile, pe care in mod normal nu le-as face.
Consider ca nu este normal si as dori un sfat in acest sens. Intentionez sa consult si un medic psihiatru dar nu am avut timp si curaj sa o fac.
Problema mea se pare este mai veche dar dupa cum observ s-a acutizat in ultima vreme pe baza stresului cauzat de serviciu-grijile zilei de maine.
Am inceput sa ma enervez foarte des, ma cert cu familia -mai ales cu sotia, iar in ultimul timp am devenit si violent fata de ea.La nervi fac lucruri reprobabile, pe care in mod normal nu le-as face.
Consider ca nu este normal si as dori un sfat in acest sens. Intentionez sa consult si un medic psihiatru dar nu am avut timp si curaj sa o fac.
4 comentarii
Este bine ca ti-ai dat singur seama de problema pe care o ai!Indiferent care ar fi cauza acestui stres, trebuie sa consulti un medic psiholog sau psihiatru, care o sa-ti prescrie un tratament in functie de gravitatea starii tale!Fa-ti timp neaparat pt asa ceva, pt.ca pe langa tine vor avea de suferit si cei dragi tie si multa vreme nu vor mai astepta sa te vindeci din senin si te vor parasi!!
Multa sanatate iti doresc
Multa sanatate iti doresc
E o problema serioasa si pentru asa ceva timp trebuie sa se gaseasca. Cat despre curaj...chiar e nevoie de asa mult curaj? Psihiatrul e doar un medic pana la urma, ba, de cele mai multe ori, unul mult mai rabdator si mai intelegator ca altii...
pe cat posibil incearca sa elimini situatiile stresante de la servici si din jurul tau pt a nu te mai razbuna pe persoane nevinovate, respectiv sotia ta. Munca si stresul trebuie sa se incheie in momentu in care ai iesit de la birou. suntem oameni rationali, trebuie sa actionam in consecinta... si sa gandim inainte de a scoate ceva pe gura sau de a face un lucru
In timpul liber incearca sa te destinzi cat mai mult, plimabrile in aer liber fac bine, un weekend la munte...orice activitate interesanta o sa te ajute !
Iar cand o sa ai posibilitatea e bine sa consulti un psiholog... agresivitatea asta a ta probabil vine si din alte cauze, nu numai de la munca !
Numai bine !
In timpul liber incearca sa te destinzi cat mai mult, plimabrile in aer liber fac bine, un weekend la munte...orice activitate interesanta o sa te ajute !
Iar cand o sa ai posibilitatea e bine sa consulti un psiholog... agresivitatea asta a ta probabil vine si din alte cauze, nu numai de la munca !
Numai bine !
Problema cu nervozitatea necontrolata se datoreaza stresului cronic in care te afli, si lipsei concentratiei de serotonina in nivele optime.Cu cat nivelul de serotonina este mai mic, cu atat esti predispus la nervozitate si agresiune/violenta.Cercetatorii au facut multe teste clinice pe multi subiecti care aveau inclinatii spre violenta, descoperindu-se un nivel mic de serotonina la acestia.Stresul cronic face ca nivelul de serotonina sa scada brusc.Te sfatuiesc sa consumi multe alimente care sa contina tripofan, preparate din sunatoare, si chiar 5-HTP., somn odihnitor si schimbarea stilului de viata.Dupa acestea simptomele de nervozitate vor disparea definitiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa de rabdare si a puterii de concentrare
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 4Tiroida?
- 11ce pot sa am ?
- 4Anxietate, tulburari de concentrare
- 3Probleme cu memoria, nu ma pot concentra, stari de depresie, oboseala, nervozitate
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 2Cum pot sa imi cresc capacitatea de concentrare si invatare ?
- 1Cebrium sau Acutil?
- 2Ceva ptr concentrare/atenție?
- 13Acutil sau Korill?
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 1Pramistar
- 4Nu mă pot concentra
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
- 1Scadearea puterii de concetrare in urma unui eveniment traumatic?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: