Probleme concentrare si altele
Buna ziua! De o luna prezint o senzatie de presiune in spatele capului, deasupra gatului. Am senzatia ca nu mi se oxigeneaza creierul, ca si cum as avea un bolovan acolo. Nu ma pot concentra, ma simt obosita. Uneori parca nu as fi eu, nu am energie! Facusem analizele de sange dar au iesit in regula. Imi pocneste gatul destul de rau, nu stiu ce sa fac. Am 22 de ani. Si nici cum nu pot sa revin la o viata plina de energie. Am si dureri in piept, la stern, care apar la torsiune sau la incordarea pieptului. Nu ma simt linistita cand ma vad asa, ma gandesc la toate bolile posibile grave.
1 comentarii
Buna. Ai reușit sa depășești aceste stări/senzații? Și eu ma confrunt cu ceva identic de 2 saptam și încerc sa reușesc sa le dau de cap… problema este cu nu sunt tot timpul, am momente când apar. Mi-ar placea sa îmi împărtășești dacă și cum ai rezolvat.
Multumesc !
Multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 5carbamazepina la copil de 7ani si 6 luni
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 0Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
- 8Am o senzatie foarte ciudata cand merg pe strada, o stare de buimaceala, parca as fi beat sau drogat
- 9probleme cu tiroida?
- 7Tulburări de memorie şi concetrare
- 2Medicamente pentru concentrare/atentie/memorie bune?
- 2Cum sa imi rezolv problemele de concentrare si memorare?Ajutor, sunt disperat.
- 1Cebrium sau Acutil?
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 1Presiune in cap
- 0Durere cap
- 2Bilomag forte ptr concentrare?
- 2Nu ma pot concentra, uit repede
- 1Probleme cu lipsa de concentrare și panică
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare presiune la ceafa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: