Probleme concentrare si altele

16-06-2021
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Buna ziua! De o luna prezint o senzatie de presiune in spatele capului, deasupra gatului. Am senzatia ca nu mi se oxigeneaza creierul, ca si cum as avea un bolovan acolo. Nu ma pot concentra, ma simt obosita. Uneori parca nu as fi eu, nu am energie! Facusem analizele de sange dar au iesit in regula. Imi pocneste gatul destul de rau, nu stiu ce sa fac. Am 22 de ani. Si nici cum nu pot sa revin la o viata plina de energie. Am si dureri in piept, la stern, care apar la torsiune sau la incordarea pieptului. Nu ma simt linistita cand ma vad asa, ma gandesc la toate bolile posibile grave.
1 comentarii
0
17-10-2021, ora 13:32
shendoo
Nu este medic/terapeut
shendoo
Buna. Ai reușit sa depășești aceste stări/senzații? Și eu ma confrunt cu ceva identic de 2 saptam și încerc sa reușesc sa le dau de cap… problema este cu nu sunt tot timpul, am momente când apar. Mi-ar placea sa îmi împărtășești dacă și cum ai rezolvat.
Multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de concentrare la școlar – cum le identificăm, ce este normal și când cerem ajutorul
  • Aglomerarea informațiilor stocate în creier, o potențială explicație pentru problemele de memorie și concentrare de la bătrânețe
  • Modul în care medicamentul Ritalin crește concentrarea (cercetare)
  •