Bebe agitat
Buna seara!Am un băiețel de 2luni jumătate, mă îngrijorează că de 2zile doarme foarte mult pe timpul zile gen 4h doarme, o oră sau o jumătate de oră este treaz.Seara in schimb doarme fara a se trezi dar are etape când este foarte agitat, da din mâini, din picioare întoarce capul(toate aste fara sa deschidă ochii) din cauza că doarme atât de mult nu prea îmi uda atât de multe scutece, îmi uda 3/4.Dar in schimb este vioi, mănâncă a luat în greutate.Credeti că este cazul să mă îngrijorez, să merg la pediatru??? Mulțimesc!!!
1 comentarii
Buna dimineata
Cred ca este prea scurt timpul sa trageti o concluzie alarmanta. La varsta aceasta este firesc ca bebelusii sa doarma multe ore. Atat timp cat starea generala este buna, este vioi, creste in greutate, nu va ingrijorati ! Sanatate si sarbatori fericite !
Cred ca este prea scurt timpul sa trageti o concluzie alarmanta. La varsta aceasta este firesc ca bebelusii sa doarma multe ore. Atat timp cat starea generala este buna, este vioi, creste in greutate, nu va ingrijorati ! Sanatate si sarbatori fericite !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15cum se poate trata anxietatea??-
- 4Sa fie de la raceala?
- 6somn agitat, adorm si ma trezesc si iar adorm...
- 7ma urmareste tot timpul o stare exagerata de panica ca l-as putea pierde
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 13Atac de panica?
- 33 ani - Tulburari GRAVE de somn.
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 7Nu mai stiu ce sa fac.. sunt agitat, obosit si fara energie
- 7Stare continua de neliniste
- 2Intrebare despre agitare.
- 1Stare de agitatie
- 2Iar intreb..
- 7Nu ma pot opri din a merge constant, am picioarele nelinistite, sau prea multa energie
- 11Agitație dimineața si stare anxioasa in timpul zilei
Mai multe informații despre: Agitatia