Nu mai stiu ce sa fac.. sunt agitat, obosit si fara energie
Salutare! Am 21 de ani si ma numesc Nicolas vin la voi cu urmatoarea problema! De mic copil aveam rosul acela urat din obraji de mic copil eram mai timid desi vorbeam mult in general acum dupa ce m-am mai maturizat sau schimbat multe sunt foarte constient ca sunt rosu tot timpul in obraji si ca e foarta naspa chestia asta plus de asta imi transpira fruntea la fiecare stare mai mare de emotie mainile imi tremura de ceva vreme incoace sunt foarte agitat adorm mai greu ma trezesc devreme dorm 6 7 8 ore si ma trezesc obosit nu mai am nici un fel de energie nici pentru sala( merg la sala de aproape 3 ani ) uneori am palpitati mari la inima chiar daca ma intorc de pe o parte pe alta in pat, mie cald cand normal ar trebui sa imi fie frig! Nu ma pot imbraca gros pentru ca transpir, nustiu ce sa mai fac! Am fost la endocrinolog cu gandul ca ar fi ceva de la tiroida dar e in stare perfecta si analizele au iesit bune! am fost la cardiolog inima e perfecta si tensiunea si restu sunt ok ekg bun si acolo... unde sa mai merg ce sa mai fac? nu mai stiu sunt in depresie (nu muncesc am un job de weekend la un restaurant in restul saptamani nu depun efort decat la sala) va rog ajutati-ma cu orice se poate
7 comentarii
iti recomand un complex de vitamine si minerale, astea iti vor regla somnul si nu o sa te mai trezesti obosit, iar seara poti bea o ceasca cu ceai de tei pentru un somn odihnitor.
Dar eu am luat o perioada lunga complex de vitamine puternic pt sala acum am luat o pauza de 2 saptamani si nu e nici o diferenta tot asa eram si inainte
imi pare rau sa aud asta, uite eu de exemplu dormeam foarte mult si ma trezeam tot obosita, datorita unor medicamente care dau somnolenta, de cand iau un complex de vitamine si minerale pot sa spun cu mana pe inima ca mi s-a reglat somnul, probabil acestea au o actiune benefica si asupra sistemului nervos, insa daca nu e la toti la fel, ce sa zic macar bine ca ai incercat si in directia asta si ai eliminat o optiune.
Nu pot sa imi dai seama ce ar putea fi si mainile imi sunt atat de obosite de parca as fi muncit undeva zilnic 12 ore si imi tremura
Mergi la medicul de familie cere reteta de distonocalm si ia cate 2 comprimate pe zi si vezi cum e !
Endocrinologu mia dat STRESSCLEAN 1 dimi si una seara inainte de somn
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 4Curentul de aer, cald sau rece, imi da o stare de disconfort + dezechilibru
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 1insomnii, cefalee, oboseala la menopauza
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 9oboseala psihica
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 1stare de agitatie
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 1Respiratie greoaie, stari de oboseala, transpiratie
- 1Oboseala si somnolenta exagerata
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 3Nu pot respira și senzație de oboseală puternică după masă
- 1Copil 6 ani foarte agitat
Mai multe informații despre: Agitatia Oboseala Lipsa energiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: