Nu ma pot opri din a merge constant, am picioarele nelinistite, sau prea multa energie
Buna dimineata. Am o mare problema si e 100% reala. Nu ma pot opri din a ma plimba prin casa am picioarele nelinistite, sau prea multa energie nu stiu ce sa spun. Mam saturat sa merg ca un zombi. Nici la televizor nu ma pot uita ca trrbuie sa fac miscare. Am incercat romparkin si nu ma ajutat mai deloc. Am mai facut topicuri despre lucrul asta si nu stiu ce sa mai fac? Cum pot sa ma opresc din a merge prin casa? Am de vreo 3 ani acest chin. Ce pot sa fac, sa ma leg de pat ca sa stau într-un loc? Nu mai suport. Astept opinia voastra serioasa.
7 comentarii
Încearcă să alergi într-un parc, poate simți nevoia de mișcare.
Care este programul tău într-o zi obișnuită? Descrie-mi te rog o zi care vrei tu, de când te trezești și până seara. Poate e ceva care te agită.
Care este programul tău într-o zi obișnuită? Descrie-mi te rog o zi care vrei tu, de când te trezești și până seara. Poate e ceva care te agită.
Am inceput sa alerg dimineata vreo 10 sau 15 minute vreo 3 zile pe saptamana dar tot am tendinta peste zi de a merge in continuu. Banui ca de la cafea sunt asa nelinistit, beAu vreo 5 pe zi si fumez un pachet tigari zilnic.
in psihoza, pe langa halucinatii mai este si agitatia.
La agitația din psihoză se adaugă cea provocată de țigări și cafea. Încearcă să mai reduci din ele. Eventual când simți nevoia de cafea bea un ceai de plante și vezi cum te simți.
@extreme07
Mi se face frica doar cand ma gandesc la cuvântul psihoza. De vreo saptamana mai aud si clopotei in urechi dar nu la fel ca la tinitus. Cateva secunde bune aud in ambele urechi sunete de clopotei dar incet.
Crezi ca as putea avea psihoza? Peste vreo doua saptamani merg sa mi iau reteta.
Mi se face frica doar cand ma gandesc la cuvântul psihoza. De vreo saptamana mai aud si clopotei in urechi dar nu la fel ca la tinitus. Cateva secunde bune aud in ambele urechi sunete de clopotei dar incet.
Crezi ca as putea avea psihoza? Peste vreo doua saptamani merg sa mi iau reteta.
ca sa-ti faci o idee mai buna despre simptomele pe care le ai, incearca sa cauti pe google simptome psihoza, simptome schizofrenie
@ Cameleon624
Tu ai o psihoza. Nu ai voie atata cafea pe zi. Maxim una. Oricum pe foile de externare din spital scrie fara excitante.
Daca te lasi de cafea si inca mai mergi asa, spune-i doctorului tau sa iti mai adapteze medicatia.
Am trecut si eu prin faza asta dar dupa ce am iesit din episod mi a trecut.
Nu poti sta asa la infinit. Te tratezi, iti trece si apoi iti reduce medicul medicatia.
Sanatate multa si numai bine!
Tu ai o psihoza. Nu ai voie atata cafea pe zi. Maxim una. Oricum pe foile de externare din spital scrie fara excitante.
Daca te lasi de cafea si inca mai mergi asa, spune-i doctorului tau sa iti mai adapteze medicatia.
Am trecut si eu prin faza asta dar dupa ce am iesit din episod mi a trecut.
Nu poti sta asa la infinit. Te tratezi, iti trece si apoi iti reduce medicul medicatia.
Sanatate multa si numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nu ma pot relaxa din cauza gandurilor negre...
- 2Problema nerezolvata...daca diagnosticul de tulburare astenodistimica nu exista...atunci ce ar putea
- 15copil agitat
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 5O fi anxietate?
- 7o problema psihica?
- 8daca e cazul sa merg la neurolog sau altundeva
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 6atac de panica, fobie, agitatie, nervozitate, palpitatii
- 1stare de agitatie
- 3copilas superagitat
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 1tatal meu e foarte slab, foarte agitat, vorbeste mult
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 7Probleme ale stomacului din cauza agitatiei si stresului?
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 2Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Mai multe informații despre: Agitatia