Nu ma pot opri din a merge constant, am picioarele nelinistite, sau prea multa energie

27-07-2019
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Buna dimineata. Am o mare problema si e 100% reala. Nu ma pot opri din a ma plimba prin casa am picioarele nelinistite, sau prea multa energie nu stiu ce sa spun. Mam saturat sa merg ca un zombi. Nici la televizor nu ma pot uita ca trrbuie sa fac miscare. Am incercat romparkin si nu ma ajutat mai deloc. Am mai facut topicuri despre lucrul asta si nu stiu ce sa mai fac? Cum pot sa ma opresc din a merge prin casa? Am de vreo 3 ani acest chin. Ce pot sa fac, sa ma leg de pat ca sa stau într-un loc? Nu mai suport. Astept opinia voastra serioasa.
7 comentarii
1
27-07-2019, ora 12:11
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Încearcă să alergi într-un parc, poate simți nevoia de mișcare.
Care este programul tău într-o zi obișnuită? Descrie-mi te rog o zi care vrei tu, de când te trezești și până seara. Poate e ceva care te agită.
0
27-07-2019, ora 12:52
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Am inceput sa alerg dimineata vreo 10 sau 15 minute vreo 3 zile pe saptamana dar tot am tendinta peste zi de a merge in continuu. Banui ca de la cafea sunt asa nelinistit, beAu vreo 5 pe zi si fumez un pachet tigari zilnic.
1
27-07-2019, ora 14:35
360
Nu este medic/terapeut
360
in psihoza, pe langa halucinatii mai este si agitatia.
1
27-07-2019, ora 15:39
Psihologie, București
La agitația din psihoză se adaugă cea provocată de țigări și cafea. Încearcă să mai reduci din ele. Eventual când simți nevoia de cafea bea un ceai de plante și vezi cum te simți.
0
27-07-2019, ora 16:01
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
@extreme07

Mi se face frica doar cand ma gandesc la cuvântul psihoza. De vreo saptamana mai aud si clopotei in urechi dar nu la fel ca la tinitus. Cateva secunde bune aud in ambele urechi sunete de clopotei dar incet.
Crezi ca as putea avea psihoza? Peste vreo doua saptamani merg sa mi iau reteta.
1
27-07-2019, ora 16:36
360
Nu este medic/terapeut
360
ca sa-ti faci o idee mai buna despre simptomele pe care le ai, incearca sa cauti pe google simptome psihoza, simptome schizofrenie
1
28-07-2019, ora 14:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Cameleon624

Tu ai o psihoza. Nu ai voie atata cafea pe zi. Maxim una. Oricum pe foile de externare din spital scrie fara excitante.
Daca te lasi de cafea si inca mai mergi asa, spune-i doctorului tau sa iti mai adapteze medicatia.
Am trecut si eu prin faza asta dar dupa ce am iesit din episod mi a trecut.
Nu poti sta asa la infinit. Te tratezi, iti trece si apoi iti reduce medicul medicatia.
Sanatate multa si numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul