ma urmareste tot timpul o stare exagerata de panica ca l-as putea pierde

18-01-2010
mariuca1
Nu este medic/terapeut
mariuca1
Ma confrunt cu o problema din care am senzatia ca nu mai am iesire.
Sunt divortata de aproape un an, am un prieten de ceva vreme de care sunt atasata foarte mult si ma urmareste tot timpul o stare exagerata de panica ca l-as putea pierde. Sunt tot timpul agitata cand nu sunt langa el, am senzatia ca este cu altele, ca nu ma iubeste, ca ma va parasi. Ma apuca de multe ori panica ca voi ramne singura si nu mai sunt in stare sa ma concentrez pe munca, pe nimic. il stresez si pe el, cu telefoane, cu reprosuri etc. Vreau sa mentionez ca nu am o familie, nu am pe nimeni pe care sa ma pot baza si am avut o copilarie si o adolescenta traumatizanta. Nu stiu ce pot face ca sa ies din situatia asta. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
7 comentarii
0
18-01-2010, ora 23:38
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Daca iti doresti pe cineva foarte mult, lasa-l sa plece. Daca se va intoarce la tine, va fi al tau pentru totdeauna, daca nu... acela n-a fost sa fie al tau de la bun inceput. Trebuie sa intelegi asta.
0
19-01-2010, ora 01:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Stimată d-nă Mariuca,

Consultaţi un psiholog cu competenţe în psihologie integrativă, eventual un psihoterapeut. Aveţi nevoie de câteva sfaturi fundamentale, sfaturi care vă vor fi date după ce-i veţi da mai multe detalii psihologului, detalii cu privire la viaţa din copilărie, adolescenţă şi perioada actuală. Sfaturile vă vor fi extrem de folositoare, pentru că vă vor ajuta să vă adaptaţi mai uşor condiţiilor de stres fizico-mentalo-psihic şi să vă folosiţi energia fizico-psihică, fără a face atacuri de panică şi "atacuri" de gânduri negative.

Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
19-01-2010, ora 12:44
mariuca1
Nu este medic/terapeut
mariuca1
Multumesc pentru sfaturile primite. Domnule Daniel, aveti mare dreptate si eu sunt constienta de ceea ce ati scris mai sus, insa de cele mai multe ori simt ca nu pot avea control asupra mea iar panica pune stapanire pe mine oricat de rationala as incerca sa fiu. Problema mea cred ca e teama de singuratate si dependenta de aceasta persoana cu care sunt, problema pe care singura simt ca nu o pot inlatura.
0
19-01-2010, ora 18:22
the eye :)
Nu este medic/terapeut
"Mariuca cu cercei
Tu bagi boala in flacai..."

Mariuca, ci-i cu tini, ai uitat cini esti? Nu-t mai aduci aminti cum m-ai cucerit? "Hai, hai, fat hai / Tu bagi boala in flacai! "
0
19-01-2010, ora 19:59
mariuca1
Nu este medic/terapeut
mariuca1
Draga Bleuciel, nu stiu cine esti si nici nu am inteles ce ai vrut sa-mi transmiti in acest mesaj.
0
19-01-2010, ora 22:11
Nu este medic/terapeut
Nu stiu nici eu cine sint, da mata cini esti?

Stau de vreo saptamana pintre pisihici si cred ca trebuie sa ma duc dupa Ajutoooooor!.probleme psihice?
0
22-01-2010, ora 20:12
Nu este medic/terapeut
Mariuca1,

Imi cer scuze pentru mesajul incoerent, a fost o neintelegere la mijloc.

Multumesc pentru intelegere.

Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: