ma urmareste tot timpul o stare exagerata de panica ca l-as putea pierde
Ma confrunt cu o problema din care am senzatia ca nu mai am iesire.
Sunt divortata de aproape un an, am un prieten de ceva vreme de care sunt atasata foarte mult si ma urmareste tot timpul o stare exagerata de panica ca l-as putea pierde. Sunt tot timpul agitata cand nu sunt langa el, am senzatia ca este cu altele, ca nu ma iubeste, ca ma va parasi. Ma apuca de multe ori panica ca voi ramne singura si nu mai sunt in stare sa ma concentrez pe munca, pe nimic. il stresez si pe el, cu telefoane, cu reprosuri etc. Vreau sa mentionez ca nu am o familie, nu am pe nimeni pe care sa ma pot baza si am avut o copilarie si o adolescenta traumatizanta. Nu stiu ce pot face ca sa ies din situatia asta. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Sunt divortata de aproape un an, am un prieten de ceva vreme de care sunt atasata foarte mult si ma urmareste tot timpul o stare exagerata de panica ca l-as putea pierde. Sunt tot timpul agitata cand nu sunt langa el, am senzatia ca este cu altele, ca nu ma iubeste, ca ma va parasi. Ma apuca de multe ori panica ca voi ramne singura si nu mai sunt in stare sa ma concentrez pe munca, pe nimic. il stresez si pe el, cu telefoane, cu reprosuri etc. Vreau sa mentionez ca nu am o familie, nu am pe nimeni pe care sa ma pot baza si am avut o copilarie si o adolescenta traumatizanta. Nu stiu ce pot face ca sa ies din situatia asta. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
7 comentarii
Daca iti doresti pe cineva foarte mult, lasa-l sa plece. Daca se va intoarce la tine, va fi al tau pentru totdeauna, daca nu... acela n-a fost sa fie al tau de la bun inceput. Trebuie sa intelegi asta.
0
19-01-2010, ora 01:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată d-nă Mariuca,
Consultaţi un psiholog cu competenţe în psihologie integrativă, eventual un psihoterapeut. Aveţi nevoie de câteva sfaturi fundamentale, sfaturi care vă vor fi date după ce-i veţi da mai multe detalii psihologului, detalii cu privire la viaţa din copilărie, adolescenţă şi perioada actuală. Sfaturile vă vor fi extrem de folositoare, pentru că vă vor ajuta să vă adaptaţi mai uşor condiţiilor de stres fizico-mentalo-psihic şi să vă folosiţi energia fizico-psihică, fără a face atacuri de panică şi "atacuri" de gânduri negative.
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Consultaţi un psiholog cu competenţe în psihologie integrativă, eventual un psihoterapeut. Aveţi nevoie de câteva sfaturi fundamentale, sfaturi care vă vor fi date după ce-i veţi da mai multe detalii psihologului, detalii cu privire la viaţa din copilărie, adolescenţă şi perioada actuală. Sfaturile vă vor fi extrem de folositoare, pentru că vă vor ajuta să vă adaptaţi mai uşor condiţiilor de stres fizico-mentalo-psihic şi să vă folosiţi energia fizico-psihică, fără a face atacuri de panică şi "atacuri" de gânduri negative.
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Multumesc pentru sfaturile primite. Domnule Daniel, aveti mare dreptate si eu sunt constienta de ceea ce ati scris mai sus, insa de cele mai multe ori simt ca nu pot avea control asupra mea iar panica pune stapanire pe mine oricat de rationala as incerca sa fiu. Problema mea cred ca e teama de singuratate si dependenta de aceasta persoana cu care sunt, problema pe care singura simt ca nu o pot inlatura.
"Mariuca cu cercei
Tu bagi boala in flacai..."
Mariuca, ci-i cu tini, ai uitat cini esti? Nu-t mai aduci aminti cum m-ai cucerit? "Hai, hai, fat hai / Tu bagi boala in flacai! "
Tu bagi boala in flacai..."
Mariuca, ci-i cu tini, ai uitat cini esti? Nu-t mai aduci aminti cum m-ai cucerit? "Hai, hai, fat hai / Tu bagi boala in flacai! "
Draga Bleuciel, nu stiu cine esti si nici nu am inteles ce ai vrut sa-mi transmiti in acest mesaj.
Nu stiu nici eu cine sint, da mata cini esti?
Stau de vreo saptamana pintre pisihici si cred ca trebuie sa ma duc dupa Ajutoooooor!.probleme psihice?
Stau de vreo saptamana pintre pisihici si cred ca trebuie sa ma duc dupa Ajutoooooor!.probleme psihice?
Mariuca1,
Imi cer scuze pentru mesajul incoerent, a fost o neintelegere la mijloc.
Multumesc pentru intelegere.
Numai bine!
Imi cer scuze pentru mesajul incoerent, a fost o neintelegere la mijloc.
Multumesc pentru intelegere.
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 4Nu ma pot relaxa din cauza gandurilor negre...
- 60frica, panica ajutor!
- 15copil agitat
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 4pavor nocturnus
- 8daca e cazul sa merg la neurolog sau altundeva
- 1tatal meu e foarte slab, foarte agitat, vorbeste mult
- 40atat de rau am ajuns?
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 5Depresie, Caldura, Agitatie
- 20Mutabilitate si agitatie
- 1Stare de agitatie
- 3Dubii in legatura cu antidepresivele
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 0200 de mișcări in timpul somnului de noapte
- 2Agitatie continua
Mai multe informații despre: Tulburarea de panica Agitatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: