Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
Rog un sfat la urmatoarele simptome, nu stiu la ce usa sa mai bat, stau in concediu med si ma rog sa gasesc un raspuns, am 25 ani, 70 kg, 1, 75h
18.08.2014
-zilnic obosit cu toate ca doarmeam f bine, ma concentram greu si cu scaune moi datorita unui posibil SCI
22.08
-brusc după ce am luat masa ma cuprins o stare de:
-leşin,
-alerta,
-ameţeală, amorţeală, presiune asupra capului
-nu pot focaliza obiectele nici in apropiere nici in departare
-deseori palpitati la piept,
-uneori febră uşoară, max 38, 5,
-uneori mici tremurături interioare
-sintomele se agravau la miscare, după mâncare, la miscarea capului
23.08
-scaderea apetitului totala
-senzaţie de gât uscat, gât roşu
--neurologic nimic, RMN facut
28.08
-tiuit in urechi continuu...
-Metoclopramid ul ameleora simptomele
-nas putin infundat
--ORL nimic, audiograma, RXSinus facute
3.09
-helicobacter din scaun neconcludent
-tratament pt helicobacter, sintomele sau ameliorat f mult dupa prima zi
11.09
-Gastroscopie (am duodenită si gastrită antrală dar nu in stare grava)
-helicobacter negativ din biopsie
12.09
-cu antiacide ma simt mai rau decat cu antibiotice dar devenise suportabil dupa 3 zile
-am luat antibiotice si pt clebsiella care mi a fost gasita in gat dar degeaba
-psihic ma simteam f bine inainte ca toate sa se intample, dar dupa 3 sapt incep sa nu mai pot dormi normal sunt o leguma toatala si cand stau in pat, nu mai pot minci, simt o agitatie, amortizare si ameteala a capului, f rar mai rau mi se zbat putin diferiti muschi.
Va multumesc pt. orice sfat...
2012
-din cauza unui efort abdominal am avut o durere in partea stânga jos a abdomenului urmata de diaree
-doctori miau spus că nu am nimic dupa Ecograf si Colonoscopie Virtuala, eventual SCI dar in acest caz durerea nu ar trebui sa se agraveze la mişcare
-am rămas cu aceasta durere in timpul mişcări si nu numai in timpul mişcări tot timpul,
-durerea in anul 2014 radea si spre piciorul stang
-am mai rămas si cu scaune moi, uneori alimente nedigerate
-f rar palpitati dimineata o perioadă
-f rar durere insepatoare brusca la degetul mic
18.08.2014
-zilnic obosit cu toate ca doarmeam f bine, ma concentram greu si cu scaune moi datorita unui posibil SCI
22.08
-brusc după ce am luat masa ma cuprins o stare de:
-leşin,
-alerta,
-ameţeală, amorţeală, presiune asupra capului
-nu pot focaliza obiectele nici in apropiere nici in departare
-deseori palpitati la piept,
-uneori febră uşoară, max 38, 5,
-uneori mici tremurături interioare
-sintomele se agravau la miscare, după mâncare, la miscarea capului
23.08
-scaderea apetitului totala
-senzaţie de gât uscat, gât roşu
--neurologic nimic, RMN facut
28.08
-tiuit in urechi continuu...
-Metoclopramid ul ameleora simptomele
-nas putin infundat
--ORL nimic, audiograma, RXSinus facute
3.09
-helicobacter din scaun neconcludent
-tratament pt helicobacter, sintomele sau ameliorat f mult dupa prima zi
11.09
-Gastroscopie (am duodenită si gastrită antrală dar nu in stare grava)
-helicobacter negativ din biopsie
12.09
-cu antiacide ma simt mai rau decat cu antibiotice dar devenise suportabil dupa 3 zile
-am luat antibiotice si pt clebsiella care mi a fost gasita in gat dar degeaba
-psihic ma simteam f bine inainte ca toate sa se intample, dar dupa 3 sapt incep sa nu mai pot dormi normal sunt o leguma toatala si cand stau in pat, nu mai pot minci, simt o agitatie, amortizare si ameteala a capului, f rar mai rau mi se zbat putin diferiti muschi.
Va multumesc pt. orice sfat...
2012
-din cauza unui efort abdominal am avut o durere in partea stânga jos a abdomenului urmata de diaree
-doctori miau spus că nu am nimic dupa Ecograf si Colonoscopie Virtuala, eventual SCI dar in acest caz durerea nu ar trebui sa se agraveze la mişcare
-am rămas cu aceasta durere in timpul mişcări si nu numai in timpul mişcări tot timpul,
-durerea in anul 2014 radea si spre piciorul stang
-am mai rămas si cu scaune moi, uneori alimente nedigerate
-f rar palpitati dimineata o perioadă
-f rar durere insepatoare brusca la degetul mic
8 comentarii
Sebastian, ti i dereglat sistemul nervos vegetativ...te pot ajuta calmantele si vitaminele...cauta un medic bun psihiatru
unele din sintome sau dus..cele mai puternice fiind ameteala, vedere neclara, bazait in urechi, uneori nod in piept
un psihoterapeut spune ca am atacuri de panica cu anxietate si o oarecare depresie
este posibil?
multumesc
un psihoterapeut spune ca am atacuri de panica cu anxietate si o oarecare depresie
este posibil?
multumesc
Hei Sebastian cum te mai simti? si eu am ameteli groaznice in cap si senzatie de lesin. Ai aflat cauza?
Salutare, si eu am cam aceleasi simptome cu ale lui Sebastian88, ceva noutati pe aici ? nu vreti sa tinem legatura mai strans, poate elucidam pana la urma caror fenomene ni se intampla asta ?
Si da, si eu cred in dereglarea sistemului nervos vegetativ, am o viata in viteza si cred ca asta isi spune cuvantul.
Astept vesti sau comentarii/pareri de la voi !
Cristi
Si da, si eu cred in dereglarea sistemului nervos vegetativ, am o viata in viteza si cred ca asta isi spune cuvantul.
Astept vesti sau comentarii/pareri de la voi !
Cristi
Nu stiu daca va ajuta la ceva si eu aveam ceva din simtomele voastre si pana la urma am aflat ca am atacuri de panica etc dar toate le aveam din cauza ca nu prea beam apa si din cauza asta am ajutns la o majora deshidratare ( daca sunteti la o deschidratare mojora poate cauza foartw multe simtome majore
Eu in afara de ameteli zilnice am avut si episoade de vertij, se invartea casa cu mine..nici acum nu-mi dau seama daca e de la spondiloza sau de la urechi sau altceva
Cristi...aceasta "dereglare a sistemului nervos vegetativ", despre care mentionezi, nu constituie o cauza, ci un efect al unui dezechilibru al neurotransmitatorilor, intretinut de gandurile disfunctionale. Ca urmare, abordarea terapeutica e fie prin terapie medicamentoasa combinata cu psihoterapie (pentru cazurile mai serioase, cum pare cel al lui Sebastian) fie doar prin restructurarea gandurilor nefunctionale, in cazurile ceva mai usoare.
Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Din ce am citit pe topicul despre vertij deschis de Georgiana...la ea pare a exista si o cauza organica, peste care se suprapun atacurile de panica. Poate fi la fel si in cazul tau Clausa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 4Ameteli, gaze, gust metalic, saliva maro-deschis-rosiatica
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 6Dureri in piept, miini si picioare. Ameteli
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 0dureri de cap si ameteli
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 7Amortirea oaselor, muschilor
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 2ametelii si dezechilibru
- 2Ameteli dupa lovitura la cap
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 2Stare de agitatie si mormaie
- 8Ameteala continua
- 1Ameteli zilnic
- 4Stare Ameteala
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 18Ma simt agitat, nu am rabdare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: