Avort medicamentos
Bună! Am luat ieri la 18 prima pastila de Metabon pe cale orala și acum (aprox 4 am) am inceput sa am niste sângerări dar nu abundente. Este normal? Încă nu am introdus ovulele, ar trebui sa fac asta in aproximativ 26 de ore. A mai pățit cineva asta?
1 comentarii
Consultati medicul. Posibil ati facut un avort spontan. Daca totusi va razganditi si vreti sa continuati sarcina, exista posibilitatea, medicul stie ce e de facut. atunci clar nu mai puneti ovulele. Dar repet, trebuie intrebat medicul.
Sfatul meu ar fi sa va ganditi bine- e totusi un suflet de la Dumnezeu. El nu gresteste niciodata. Daca sarcina mai are o sansa de salvare, acordati o. Desi dupa cum descrieti, pare mai degraba av. spontan (posibil stimulat si de pastile).
Sfatul meu ar fi sa va ganditi bine- e totusi un suflet de la Dumnezeu. El nu gresteste niciodata. Daca sarcina mai are o sansa de salvare, acordati o. Desi dupa cum descrieti, pare mai degraba av. spontan (posibil stimulat si de pastile).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos in SIBIU?
- 3Avort medicamentos
- 1Ajutati-ma - intreruperea medicamentoasa a sarcinii
- 0Am luat medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu medicamente(avort medicamentos) intârzie menstruația ?
- 3Experienta mea cu Medabon
- 4Menstruatie întârziată după avort
- 6Buna ziua! Am facut avort cu medabon in urma cu o săptămână si inca am sangerari, este normal?
- 0Medabon coșmarul vietii
- 1Test pozitiv după întrerupere de sarcina
- 7Ajutați-mă - medabon pentru intrerupere, de doua ori
- 8Experiența cu medabon!
- 0Experienta cu Medabon !
- 0Întrerupere sarcina Medabon
- 1Avort medicamentos: Medabon
- 1Avort medicamentos a funcționat?
- 3Resturi dupa avort medicamentos
- 1Experiența mea cu medabon
- 1Experiența mea
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos medabon