Atacuri de panica

19-04-2021
cezmary
Nu este medic/terapeut
cezmary
Am 45 de ani si de câteva zile ma confrunt cu stari de agitație, amețeală, , cap greu, teamă de a ieși din casa. Mi s-a întâmplat sa mi se facă rău intr-un magazin- stări de rău, palpitații, transpirații. Cu greu m-am stăpânit și am putut ieși afara. De atunci mi-e teama. Iau magneziu, ceai antistres, 1/2 betaserc seara. Va rog sa-mi să-ți un sfat, un medicament pe care as putea sa-l iau pentru a scăpa de aceste stări cumplite?
4 comentarii
0
19-04-2021, ora 22:21
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Pai ce mai astepti mergi la un psihiatru, aceste stari se vor agrava daca nu urmezi cu tratament specific atacurilor de panica, nu ai alta solutie.
0
19-04-2021, ora 23:04
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Cum ti s-a recomandat deja, mergi la un psihiatru. In paralel, psihoterapia te poate ajuta si ea foarte mult.
0
20-04-2021, ora 09:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Medicația poate fi recomandată numai de psihiatru care vă prescrie o schemă de tratament. Pentru rezultate rapide și pe termen lung faceți psihoterapie concomitent cu medicația. Rezultate bune se obțin cu terapia cognitiv-comportamentală.
0
18-09-2022, ora 00:39
cezmary
Nu este medic/terapeut
cezmary
Fiica mea in varsta de 21 anis- s-a despartit de prieten, după doi ani de relație. S-a întâmplat ca in ziua următoare după ce au venit dintr-o vacanta, sa primească mesaj scris de la el cu despărțirea, că nu sunt compatibili. Am ajuns și la psiholog, dar fata nu poate sa treacă peste, ci plânge foarte mult și îl și dorește înapoi. Va rog, dacă puteți sa-mi dați un sfat, o părere!
Vă mulțumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: