Atacuri de panica

Am 45 de ani si de câteva zile ma confrunt cu stari de agitație, amețeală, , cap greu, teamă de a ieși din casa. Mi s-a întâmplat sa mi se facă rău intr-un magazin- stări de rău, palpitații, transpirații. Cu greu m-am stăpânit și am putut ieși afara. De atunci mi-e teama. Iau magneziu, ceai antistres, 1/2 betaserc seara. Va rog sa-mi să-ți un sfat, un medicament pe care as putea sa-l iau pentru a scăpa de aceste stări cumplite?
4 comentarii

Pai ce mai astepti mergi la un psihiatru, aceste stari se vor agrava daca nu urmezi cu tratament specific atacurilor de panica, nu ai alta solutie.

Cum ti s-a recomandat deja, mergi la un psihiatru. In paralel, psihoterapia te poate ajuta si ea foarte mult.

Medicația poate fi recomandată numai de psihiatru care vă prescrie o schemă de tratament. Pentru rezultate rapide și pe termen lung faceți psihoterapie concomitent cu medicația. Rezultate bune se obțin cu terapia cognitiv-comportamentală.

Fiica mea in varsta de 21 anis- s-a despartit de prieten, după doi ani de relație. S-a întâmplat ca in ziua următoare după ce au venit dintr-o vacanta, sa primească mesaj scris de la el cu despărțirea, că nu sunt compatibili. Am ajuns și la psiholog, dar fata nu poate sa treacă peste, ci plânge foarte mult și îl și dorește înapoi. Va rog, dacă puteți sa-mi dați un sfat, o părere!
Vă mulțumesc frumos!
Vă mulțumesc frumos!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 92zoloft pentru atacurile de panica si agorafobie
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 3Stari de panica si anxietate
- 6Sa fie atac de panica?
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 39Atacuri de panica, episod depresiv si tratament puternic
- 15Nevroza cu atacuri de panica! In permanenta!
- 9Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!
- 10Nu pot dormi noaptea
- 12cu ce sa inlocuiesc xanaxul?
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 17Vreau sa ajut ! :)
- 4stare generala de rau
- 3Primul atac de panica
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 1Tensiune mare si atac de panica
- 4Anxietate, depresie sau problema medicala?
- 1Sagetaturi si senzatie de amorteala
- 1Anxietate, depresie sau ce se întâmplă cu mine?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: