Mai are cineva simptomele acestea?
Am nascut acum 6luni.Dupa am avut niste probleme cu mama certuri dupa am avut botelul baiatului alt stres si in noaptea de dupa botez ma luat din somn un rau o lipsa de aier, miau amortit mainile, picioarele, mia venit sa vomit sa merg la wc simteam ca gata mor.Usor usor a trecut dupa mia ramas un nod in gat si o senzatie de furicaturi pe o parte din limba dar usor usor a trecut si asta dar nodul a ramas acum ma inervrz imediat din orice, traspir, plang, nu ies din camera, ma arde gura, limba nodul in gat e tot mai intens, sit molesala, pluc ca atunci cand ma gandrsc la ceva ma ia cu calduri si imediat trebuie sa merg la wc, ganduri rele, ni sufar pe nimeni, am programare la psihiatru si psiholog ca mi sa laut de si tomele astea nasoale.A mai avut cineva asa?Plus am avut probleme cu sotul!Certuri mari !
10 comentarii
Bună ziua mai mult ca sigur ați făcut un atac de panică. Mă confrunt și eu cu problemele acestea de vreo trei ani de zile plus că am făcut și un tratament cu antidepresive vreun an jumătate le am întrerupt vreo șapte luni au reapărut simptomele acuma iau iară cipralexul iau și un Anxiar de vreo lună de zile nu prea pot să dorm cel mai bine este să mergeți către un doctor psihiatru să vă explice dânsul care este problema. Nu vă fie teamă de așa ceva, în România lumea zice că mergem la psihiatru ptr ca suntem nebuni Dar nu e chiar așa.Succes
Mia dat sanax doctora de fam sa iau la nevoie imi face bine cand iau se amelioreaza sintomele dar dupa ce trece efectul o iau de la capat.Ce o fi oi avea ceva in gat a devenit si o opsesie sa ma uit mereu !Si arsura asta care o simt si nodul asta in gat ma termina!Dimineata sunt mai bine cum vine dupamiaza se intensifica toate !Am mai facut si un herpes pe buza si in gat tot pe baza de stres asa am citi.Acu mai rau ma iau gandurile!!E greu si cu bebe ca stau numai eu nu am ajutor !E greu din toate punctele de vedere!De dormit dor pe reprize cand apuc daca apuc!!Asa e cu bebe!
Probabil a fost un atac de panică atunci, dar faptul că aveți simptome în continuare poate fi un sindrom anxios-depresiv. Un diagnostic sigur se pune numai în cabinet. E bine că v-ați făcut programare la psihiatru și la psiholog pentru că pe baza diagnosticului vi se va recomanda un tratament, iar pentru o rezolvare mai rapidă veți urma concomitent și psihoterapie.
Va multumesc pt raspuns!Si azi de exemplu ma luat cu calduri de odata, palpitatii, tremurat, molesala, s au intensificat toate sintomele de le am timp de 10min cam asa si fara sa ma enervez sau sa ma supar.Dupa au trecut dar a trebuit sa iau sanax.
Draga Larisa eu am aceleasi probleme de 9 ani de zile aproape zilnic. Am incercat Xanax Cipralex etc. Nimic. Esti bine doar cand esti sub tratament. Dupa revin chinurile groaznice.
Iti spun eu ca suferi de aceeasi boala ca si mine. Anxietate generalizata, atacuri de panic. Mai nou am dezvoltat si agorafobie. Nu pot intra intr-un magazin / metrou/ etc singur ca incep nebuniile pe creier si raspund cu simtome ale corpului..
Iti spun eu ca suferi de aceeasi boala ca si mine. Anxietate generalizata, atacuri de panic. Mai nou am dezvoltat si agorafobie. Nu pot intra intr-un magazin / metrou/ etc singur ca incep nebuniile pe creier si raspund cu simtome ale corpului..
Si la mine sunt de mult cred dar au fost sintome usoare si acum de la un stres major s au intensificat si persista. Sunt o gramada de sintome ce poate provoca si nasoale !!Sunt curioasa ce tratament o sa imi dea !
Singura care poate rezolva chestia asta esti doart tu. As vrea sa iti pot explica mai multe
Asta stiu de este foarte greu de unu singur !Iti multumesc pt raspunsuri!
Stiu ce inseamna sa fii singur in chestia asta... si eu sunt satul de atatea ani sa mi se zica esti bine doar ca e numai in capul tau asta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 3Atac de panica.Homeopat
- 3depresie, atac de panica si terapia power ki
- 28Atacul de panica!
- 320Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 73Atac de panica si anxietate
- 0Lupta cu anxietatea si atacurile de panica
- 20Psihiatru bun iasi
- 10Palpitaţii din senin, din somn?!?!
- 4Ajutor! am ajuns la spital în urma unei „căderi de calciu”
- 5atac de panica?
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 8Atac de panica probleme cu inima sau plamanii ?
- 3Anxietatea poate da paralizie?
- 1Probleme cu lipsa de concentrare și panică
- 2Sindrom anxios cu atacuri panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Tulburarile emotionale postnatale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: