astm bronsic ?
Buna ziua. Fetita mea de 6 ani a facut anii trecuti bronsite repetate si de 2 ori pneumonie(cand a facut pneumonie a avut si wheezing). Bronsitele se manifesta cu tuse seaca prelungita si apoi cu productiva, fara febra, fara wheezing sau senzatie de sufocare Anii trecuti a luat montelukast, aerius pufuri cu ventolin si flixotide. I-am facut si test alergologic si rezultatul a fost ca nu este alergica la nimic.
Intrebarea e : are astm sau nu?
De asemenea acum o luna a facut varicela si de atunci tuseste, dar productiv de putine ori si nu poate elimina secretiile si cateodata sec. Am observat ca dimineata daca o scot afara tuseste putin si mai tuseste la efort fizic( nu foarte mult)- i-am dat pana acum 1 sticla fluimucil, 1 sticla sirop de pin, jumatate de sticla de rhinatiol si apoi am schimbat medicul. De asta data am primit tratament 5 zile cu ketof, mucosolvan, salbutamol, Ipecca homeopat si aerosoli(miofilin, dexametazona, fluimucil si ser). Tot nu a scapat de tuse. I-a schimbat iar tratamentul si de marti 18.07.2016 ii dau salbutamol si eurespal. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc
Intrebarea e : are astm sau nu?
De asemenea acum o luna a facut varicela si de atunci tuseste, dar productiv de putine ori si nu poate elimina secretiile si cateodata sec. Am observat ca dimineata daca o scot afara tuseste putin si mai tuseste la efort fizic( nu foarte mult)- i-am dat pana acum 1 sticla fluimucil, 1 sticla sirop de pin, jumatate de sticla de rhinatiol si apoi am schimbat medicul. De asta data am primit tratament 5 zile cu ketof, mucosolvan, salbutamol, Ipecca homeopat si aerosoli(miofilin, dexametazona, fluimucil si ser). Tot nu a scapat de tuse. I-a schimbat iar tratamentul si de marti 18.07.2016 ii dau salbutamol si eurespal. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc
1 comentarii
pasii corecti
1 consult ORL..cu investiagatii a nasului si rinofaringele, acolo se afla polipii
orice secretie care se cumuleaza acolo poate provoca tuse
deasemenea sa se pronunte des pre starea amigdalelor si mai cu seama a starii mucoasei faringelui
care iritate fiind.. pot provoca tuse
2 se fac investiagtii la gastrologie.. pentru a exclude un reflux gastro-esofagian
orice alimenta acru, acidulat, citric.. poate provoca reflux si tuse
trebuie vazut daca tolereaza corect Lactatele. fiind producator de mucus...poate produce acele secretii abundente si tuse
3 trebuie sa aveti acasa.. aparat de aerosoli, aparat salin, uleiuri volatile pentru aromoterapie
1 consult ORL..cu investiagatii a nasului si rinofaringele, acolo se afla polipii
orice secretie care se cumuleaza acolo poate provoca tuse
deasemenea sa se pronunte des pre starea amigdalelor si mai cu seama a starii mucoasei faringelui
care iritate fiind.. pot provoca tuse
2 se fac investiagtii la gastrologie.. pentru a exclude un reflux gastro-esofagian
orice alimenta acru, acidulat, citric.. poate provoca reflux si tuse
trebuie vazut daca tolereaza corect Lactatele. fiind producator de mucus...poate produce acele secretii abundente si tuse
3 trebuie sa aveti acasa.. aparat de aerosoli, aparat salin, uleiuri volatile pentru aromoterapie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13bebe 7 luni raceste des ce sa-i mai fac?
- 4Sa fie de la raceala?
- 4Traheita sau bronsita
- 6bronsita spastica? rinita alergica sau astm?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 7simptom ciudat
- 4pneumonie copil 9 luni
- 9sirop imunitate
- 6bebelus de 11 luni.. nu ii administrez tratament prea mare?
- 99Fetita face frecvent bronsita
- 8raceala bebe 2 luni
- 1dupa o bronsita de trei saptamani, a inceput o tuse seaca
- 2Bronsita bebe 1an
- 7Raceli repetate
- 2bebe racit
- 3Raceala bebelus 3 luni jumate
- 1Vreau o parere - antibiotic băiețel de patru ani
- 1Răceala repetata
- 2Mucisori și raceala
Mai multe informații despre: Bronsita raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: