prednison

14-03-2009
andra-bianca
Nu este medic/terapeut
andra-bianca
buna...am bronshita..iar doctorul mia dat prednison.ce se intampla daca manac sare?.
4 comentarii
0
14-03-2009, ora 13:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Te poti "umfla ".
0
18-03-2009, ora 08:27
elenatanase
Nu este medic/terapeut
elenatanase
am insuficienta hipofizara si fac tratament cu prednison, eutirox.mi s-a spus sa mananc normosodat (am si tensiune mica)as vrea sa tin o dieta corespunzatoare pentru a nu ma ingrasa.cum sa procedez?ce exercitii pot face pentru a scapa de kilogramele in plus?
0
06-09-2009, ora 08:56
salix
Nu este medic/terapeut
salix
buna ziua,
as dori sa stiu daca retentia de lichid in timpul tratamentului cu prednison are loc si daca exista precautii stricte in a consuma sare. Deasemeni ce inseamna cresterea catabolismului proteic ? E bine sa maninci multe proteine sau dimpotriva. Creste pofta de mincare ? Ce e bine sa consumam.
0
29-10-2009, ora 10:15
adi 5
Nu este medic/terapeut
adi 5
buna ziua, predisonul retine lichidul in organism, eu am luat si m-am umflat, am mancat desodat.asa sa nu te sperii ca iei greutate, eu am luat mult in greutate, predisonul da si o senzatie foame toata ziua iti vine sa mananci iti roade stomacul tot timpul.acum mie mi-la scos, trebuie revin la greutatea pe care o aveam ma straduiesc.poti sa maninci de toate pt la predinson trebuie sa mananci foarte bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști bronșita și ce măsuri trebuie să iei
  •