prednison
buna...am bronshita..iar doctorul mia dat prednison.ce se intampla daca manac sare?.
4 comentarii
am insuficienta hipofizara si fac tratament cu prednison, eutirox.mi s-a spus sa mananc normosodat (am si tensiune mica)as vrea sa tin o dieta corespunzatoare pentru a nu ma ingrasa.cum sa procedez?ce exercitii pot face pentru a scapa de kilogramele in plus?
buna ziua,
as dori sa stiu daca retentia de lichid in timpul tratamentului cu prednison are loc si daca exista precautii stricte in a consuma sare. Deasemeni ce inseamna cresterea catabolismului proteic ? E bine sa maninci multe proteine sau dimpotriva. Creste pofta de mincare ? Ce e bine sa consumam.
as dori sa stiu daca retentia de lichid in timpul tratamentului cu prednison are loc si daca exista precautii stricte in a consuma sare. Deasemeni ce inseamna cresterea catabolismului proteic ? E bine sa maninci multe proteine sau dimpotriva. Creste pofta de mincare ? Ce e bine sa consumam.
buna ziua, predisonul retine lichidul in organism, eu am luat si m-am umflat, am mancat desodat.asa sa nu te sperii ca iei greutate, eu am luat mult in greutate, predisonul da si o senzatie foame toata ziua iti vine sa mananci iti roade stomacul tot timpul.acum mie mi-la scos, trebuie revin la greutatea pe care o aveam ma straduiesc.poti sa maninci de toate pt la predinson trebuie sa mananci foarte bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 116singulair la copil de 4 ani
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 20Operatie timpan
- 13disperat !!!
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 14bronsita spastica oare?
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 6bebelus de 11 luni.. nu ii administrez tratament prea mare?
- 5Pneumonia
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 17Otita...din nou?
- 2copil 4 ani are bronşită
- 1pentru bronsita cu ce pot sa fac aerosoli?
- 1Ce pot lua pentru bronista
- 4Crize de respirație!
- 3Bebelus bronsita 3
- 1Bronsita la bebelusi
Mai multe informații despre: Bronsita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: