Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
Buna seara, va scriu ca nu stiu unde sa apelez am un bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit raceli debutand mereu cu multi muci si o nara fiind mai.plina de secretii decat cealalta, dar acum o luna a facut roseola care a debutat dupa cu muci o saptamana jumatate, am scapat de muci nas infundat a avut si o congestie la urechea dreapta cea cu nara problematica se tragea si se scarpina la ea acum nu se mai trage de acea ureche dar se scarpina in cealalta, dar are cam trei zile de cand respira pe gurita mai mult si nu respira bine isi tine ceva timp parca aerul in el si ii da drumu pe reprize, si pe langa asta asta se aude cand respira ca un sforait desi muci.nu are nimic dar se aude ca si cum.ar avea ceva undeva care tot vibreaza, si sforaitul asta se aude mereu cand respira nu doar noaptea face ca un.porcusor din.nas dar el.e curat, abia vineri am programare la orl ce credeti ca ar fi? Cum.sa il ajut sa respire din nou bine? Inainte avea o respiratie silentioasa nici nu se auzea pana sa faca roseola! Multumesc
1 comentarii
Buna ! Eu am avut norocul sa nu răcească deloc fata mea. “Secretul meu” mult apus secret sugerat de doamna Pediatra : aerisit camerele dimineața, eu le las cam 1 ora, in functie de camera unde suntem noi, aceea sigur ca nu o țin cu ferestrele deschise. Temperatura in casa la noi este 24.5 grade in permanenta, in dormitorul unde dorm cu bebe 25, nu o înfofolesc in casa, poarta doar un body, o scot la plimbare de la 1 săptămâna constant, in fiecare zi mai exact, nu am sărit o zi, de la 6 la 8 cât a fost cald acum pana la 7 jumătate, nu am sărit nicio seara, o imbrac mai gros, normal. Nu țin bebele in curent am grija pe unde merg și ii dau san.. acum mergem spre 7 luni și suntem foarte bine. Prietena mea are bebe de 18 luni, nu l-a scos când a fost rece, in ideea de a nu raci, iar acum regreta. Cum ia contact cu aerul rece cum răcește...
Aa și evita locurile aglomerate, mall, piata, parcuri pline cu copii, copii bolnavi.
Nu e chiar raspunsul pe care îl căutai, dar m-am gândit sa îți împărtășesc ideile acestea poate te vor ajuta pe viitor sau poate le stii deja.Succes!
Aa și evita locurile aglomerate, mall, piata, parcuri pline cu copii, copii bolnavi.
Nu e chiar raspunsul pe care îl căutai, dar m-am gândit sa îți împărtășesc ideile acestea poate te vor ajuta pe viitor sau poate le stii deja.Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9metrol la o fetita de 7 luni
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 1raceli repetate la copil 6 ani
- 9sirop imunitate
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 3fetita mea (2 ani) raceste des
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 2Bronsita bebe 1an
- 3Medic pneumolg sau alergolog?
- 1otite repetate copil 4 ani
- 5Viroze la copii
- 0Ajutați-mă - băiețel de 1si 2luni, îi curge excesiv năsucul, tuse productivă
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
- 1Tuse plină si nas care curge
- 0Tusea după raceala
- 0Raceala bebelus 2 luni -tobradex si colargol
- 1Raceli repetate
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: