fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
buna ziua am o fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)si face rosu in gat.tot timpul trebuie sa o tratez cu antibiotic.ce as putea sa fac sa nu mai raceasa asa de des si sa nu mai ia atatea antibiotice.
6 comentarii
pe forum gasiti opinia mea...
despre fapul ca rosu in gat poate fi si de la o viroza dar poate fi si de la alimente acre, acide, citrice si de la refluxul gastric
Nu se trateaza asa ceva cu antibiotic.
despre fapul ca rosu in gat poate fi si de la o viroza dar poate fi si de la alimente acre, acide, citrice si de la refluxul gastric
Nu se trateaza asa ceva cu antibiotic.
ce as putea sa fac ca sa nu mai am probleme cu ia.
buna ziua m-ai am o intrebare.sunt slaba am 51kg, inaltime 1 76, am facut analize si au iesit bine.mi s-a prescris niste vitamine dar parca leam luat degeaba.am si stari de ameteala.de mancat mananc dar ma satur repede.multumesc.
Buna ziua, am 54 ani si de aprox.8 luni simt in gat, in mod frecvent o flegma care ma deranjeaza la respiratie mai ales seara dupa ce ma pun in pat si pe care nu o pot elimina, ma fortez sa o elimin pana ragusesc.Dimineata parca pot sa o elimin un pic mai bine, dar simt o durere mica daca inghit, am fost la ORL si am primit tratament cu bioparox, picaturi nazale, inhalantdar nu am simtit nici o inbunatatire.Am si un mic nodul tiroidian sub observatie si tratament, dar medicul curant mi-a zis ca simtomele pe care le-am descris nu au nici o legatura cu tiroida.Am si cardiopatie ischemica sub tratament si mai rar noaptea ma trezesc cu reflux gastrointestinal
pt. ana maria
depinde ce varsta ai... dar cred ca f. multe persoane te invidiaza pentru aceste kg.
nu kg sunt problema... ci starea decsanatate a tractului digestiv.
pt. imaghiar
tre sa cumparati un aparat de aerosoli
sa citit toate sfaturile de pe forum legate de reflux, regim alimentar, tratament local cu inhalatii, gargara, aromoterapie..s.a
depinde ce varsta ai... dar cred ca f. multe persoane te invidiaza pentru aceste kg.
nu kg sunt problema... ci starea decsanatate a tractului digestiv.
pt. imaghiar
tre sa cumparati un aparat de aerosoli
sa citit toate sfaturile de pe forum legate de reflux, regim alimentar, tratament local cu inhalatii, gargara, aromoterapie..s.a
Buna ziua, sotul meu a fost diagnosticat cu cancer la colon, a operat, si dupa operatie a facut radioterapie de la care a ramas cu o tuse seaca, care nu raspunde la, , fluconazale teva"recomandat de dr de familie.A facut si un exudat unde i s-a zis ca ar fi o ciuperca, v-am scris in speranta ca poate ne puteti ajuta d-voastra cu un sfat.Are 10 luni de la radioterapie si 7 luni de la chimioterapie.Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8operatie de polipi - cauterizare de cornete la copil de 3 ani?
- 10Viroza la 11 luni???
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 4pneumonie copil 9 luni
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 9otita seroasa acuta bilaterala
- 15Faringo-traheita
- 3copilul meu raceste frecvent..
- 1exudat dupa homeogenes
- 1rosu in gat, febra
- 10tuse productiva de foarte mult timp si mucozitati continue
- 2Bronsita la 2 ani
- 8pentru dl dr flueraru
- 2Gat sensibil, nas infundat, secretii in gat
- 3Rosu in gat de aproximativ o luna. Antibioticul nu a avut niciun efect. Ce pot face?
- 2Roșu în gat de 5 luni
- 0Rosu in gat bebelusa 1 an
Mai multe informații despre: rosu in gat raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: