rosu in gat frecvent
copilasul meu are acum 1an si 10 luni. incepand cu varsta de 3 luni a inceput sa faca rosu in gat si repetam boala aproape lunar.am luat o sumedenie de antibiotice si ne-am saturat.la analize nu iese nimic. de fapt povestea incepe de cand era in burtica cand eu am fost diagnosticata cu steptoccoc si am luat antibiotice.in septembrie m-am operat de amigdale(aveam puroi pe ele)crezand ca vom scapa de probleme.din pacate nu a fost asa piticul meu face in continuare rosu in gat lunar (acum a facut o bronsita).va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in cazul acesta m-am saturat sa imi vad copilul bolnav.
12 comentarii
Nu cred că vă mai ajută antibioticele mai ales dacă nici măcar nu apare la analize vreo bacterie ceva... ar trebui să vă ocupaţi de întărirea sistemului imunitar al bebeluşului, mai ales prin produse naturiste dacă este posibil
multumesc din suflet. am fost la un medic homeopat cu copilul si d atunci nu mai avem probleme
irina, la ce medic homeopat ai fost? am si eu prb cu baietelul meu si ma intereseaza. multumesc.
buna si eu am probleme cu fetita cu gatul.ce ti-a recomandat homeopatul???
buna, am copil care face frecvent rosuin gat, de pe la 5 luni, acum are 1 ansi 3 luni. amincercat cu septilin dar nimic, acum de o luna am inceput tratamentul cu ribomunyl, dar totusi mi-a facut rosu in gat de 2 ori. vreau un raspuns va rog
BUNA am si eu un baietel de 10 luni si ne luptam si noi in fiecare luna cu rosu in gat va rog sa mi dati si mie un sfat sau sa ma indrumati la un dr ca medicul de fam.numi zice nimic decat ne da antibiotice si mam saturat sai dau micutului atatea antibiotice va rog sami dati beep la nr 0740014702 si va sun eu sunt din Vaslui multumesc
si eu m-am saturat de rosu in gat.de cand a inceput gradinita anul trecut, fetita mea, care acum are 4 ani, nu a mai scapat de viroze...am nevoie de altceva.fara nurofen, antibiotice, pt ca oricum cred ca le ia degeaba.daca ma poate ajuta cu cateva reedii homeopate pt tratarea virozelor si intarirea imunitatii, mi-ar fi de mare ajutor. va multumesc!
Nu e deloc o solutie scoaterea amigdalelor asta v-o spun din start.Trebuie neaparat sa luati ceva de imunitate gen Baracka, Ribomunil, suc noni etc.Eu cred ca la imunitate trebuie lucrat.Iar la aparitia rosului in gat trebuie dupa parerea mea sa aveti neaparat Tantum Verde fiind cel mai bun pentru durerile in gat(asta pe langa antibiotice si celelalte bineinteles in caz de febra si agravare)Odata cu cresterea varstei copilului acesta va face mai rar.Sunt sigur ca imunitatea e prima la care trebuie sa va ganditi.Sanatate si numai bine.
Incercati albastru de metil pt a preveni rosu in gat. In fiecare seara, cu un betisor cumparat de la farmacie pt exudat faringian, aplicati pe limba, cat mai aproape de gat si chiar amigdale. la noi a mers! Sper sa aiba efecte si la voi
pentru irinatamazar
Iirirna te rog frumos, la ce medic homeopat ai fost si ce anume ti-a prescris?
Am si eu prb cu baietelul meu, am mers cu el la un astfel de medic si urmeaza sa iau tratamentul, dar mi se pare ca sunt prea multe. Ii fac si o cura de imunizare cu homeopate.
multumesc.
Iirirna te rog frumos, la ce medic homeopat ai fost si ce anume ti-a prescris?
Am si eu prb cu baietelul meu, am mers cu el la un astfel de medic si urmeaza sa iau tratamentul, dar mi se pare ca sunt prea multe. Ii fac si o cura de imunizare cu homeopate.
multumesc.
buna ziua.am o fetita de 4 ani si mereu face rosu in gat, mai nou cu puncte albe.in ultimul timp ni sa prescris foarte multe antibiotice dar tot degeaba.am operat-o si de polipi si nu se vede nici o schimbare.am fost la cluj, i s-au facut o serie de analize si i sa depistat ca are IGA23, si un volvulus gastric.as vrea sa stiu ce este de facut.NU as mai vrea sa ii dau antibiotice, , ce ma sfatuiti sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8diaree prelungita la copil de 2 luni si 3 saptamani
- 1Febra copil, rosu in gat
- 9laringita sau bronsiolita?
- 4Sensibilitate a gatului
- 3ce as putea face sa nu mai am amigdalele atat de sensibile?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 10Wheezing recurent
- 5despre imunitate.. rosu in gat, bronsita
- 8Otita la copii
- 1Rosu in gat in fiecare luna
- 6bebelus de 11 luni.. nu ii administrez tratament prea mare?
- 3sunt disperata... am rosu in gat si ma ustura, am luat ospen si azitromicina
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 1sarcoidoza, pneumonie, bronsita spastica - 27 ani
- 1dupa o bronsita de trei saptamani, a inceput o tuse seaca
- 1Rosu in gat (cred)
- 1Bronsita?
- 1insuficienta respiratorie si rosu in gat
- 3Alegie la Fromilid cu eliberare prelungita?
- 1Roșu in gat de mai bine de 3 luni
Mai multe informații despre: Bronsita rosu in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: