In legatura cu baiatul meu de 7 luni
Buna ziua baiatul meu de 7 luni saptamana trecuta Mia facut bronsita..am fost cu el la urgenta si Mia dat antibiotic ventolin si inca un inhalator am terminat antibioticul si am mers inapoi la medic Avesta spunandumi ca baiatul e bine si sa nu imi fac probleme astazi am ajuns iara cu el la urgenta pentru ca de asenoapte de la 4 Mia vomitat tot ce a mancat isi respira foarte greu febra nu Mia facut...am ajuns la spital si mi sa zis ca nu are nimic cu toate ca respira foarte greu.singur lucru ce mi la dat sant picaturile de nas mamdanol.intrebarea mea este daca baiatul Mei respira asa de greu in continuare pot sa ai administrez ventolin daca tot asa greu sufla sau sa astept sfatul medicului.ca sa iau in casa un aerosol am nevoie de prescrierea mediculi sa imi prescribe medicamente sau cum as putea folosi aerosolul in casa va multumesc
1 comentarii
Buna ziua
Din ceea ce relatati, copilul a fost declarat la 2 consulturi medicale efectuate de medici diferiti, ca fiind bine, prin urmare administrati-i picaturile nazale prescrise si asigurati-va ca ii dati lichide caldute suficiente iar aerul din camera, in care il tineti, este umidificat.
Daca nu sunteti impacata cu starea copilului adresati-va unui medic pediatru din localitatea Dvs. pt o alta opinie.
Din ceea ce relatati, copilul a fost declarat la 2 consulturi medicale efectuate de medici diferiti, ca fiind bine, prin urmare administrati-i picaturile nazale prescrise si asigurati-va ca ii dati lichide caldute suficiente iar aerul din camera, in care il tineti, este umidificat.
Daca nu sunteti impacata cu starea copilului adresati-va unui medic pediatru din localitatea Dvs. pt o alta opinie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 116singulair la copil de 4 ani
- 4prednison
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 12rosu in gat frecvent
- 3bronsita asmatiforma
- 1infectii respiratorii repetate
- 5nou nascut cu bronsita
- 9durere in piept si multe altele
- 12Efecte secundare Priorix - bronsiolite repetate