Aerosoli folositi prea des
Buna ziua! Aerosoli folositi prea des pot scădea îmunitatea copilului? De aproximativ 4 luni, copilul meu a început să răcească foarte des. Atunci i am facut aerosoli prima dată, avand o răceală mai puternică. Medicul pediatru ne da sa ii fac aerosoli cu repisun si adrenalina + ser la cea mai banală răceală. Ce as putea face sa nu mai răcească atat de des?
3 comentarii
Buna dimineata
Aerosolii, cu componentele descrise, nu ii scad copilului imunitatea. Nu precizati varsta copilului... Ar ajuta pt cresterea imunitatii un tratament cu Polygemma 17 Imunitate: copil 2-7 ani=1 ml x 3/zi, adiministrat oral, diluat in putina apa, inainte de mese, timp de 1 luna.
Repetati cura dupa 3 luni. Daca are peste 7 ani : 2 ml x 3/zi, cu aceleasi precizari ca mai sus. De asemenea duceti copilul la Ocna Turda sau Praid, anual 2 sapt, 3 ani succesiv sau la Mare. Sanatate !
Aerosolii, cu componentele descrise, nu ii scad copilului imunitatea. Nu precizati varsta copilului... Ar ajuta pt cresterea imunitatii un tratament cu Polygemma 17 Imunitate: copil 2-7 ani=1 ml x 3/zi, adiministrat oral, diluat in putina apa, inainte de mese, timp de 1 luna.
Repetati cura dupa 3 luni. Daca are peste 7 ani : 2 ml x 3/zi, cu aceleasi precizari ca mai sus. De asemenea duceti copilul la Ocna Turda sau Praid, anual 2 sapt, 3 ani succesiv sau la Mare. Sanatate !
Copilul are 2 ani. De fiecare dată mi a dat sa ii fac dimineata adrenalina +ser si seara repisun. Avem in plan sa mergem cât mai curând la salina.
Incercati, pana ajungeti la salina, tratamentul naturit pe care vi l-am indicat. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pot sa-i administrez septilin copilului meu?
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 1copil diagnosticat cu raceala la plămâni
- 4Aparat aerosoli
- 0fetita de 8 ani raceste mereu
- 2Dermatita atopica la copii si raceala
- 2mereu racit si dureri in gat
- 2raceala si tuse
- 3fetita mea (2 ani) raceste des
- 1rinofaringita
- 1Ce spuneti despre aceasta alimentatie ?
- 2Tuse
- 2Tratament raceala la copii
- 1Răceala repetata
- 0Aerosoli fluimucil
- 0Aerosoli pentru tuse și nas
- 0Raceala bebelus 2 luni -tobradex si colargol
- 1Raceli repetate
- 2Nu scăpăm de mucisori și de tuse
Mai multe informații despre: raceala la copii tratamentul cu aerosoli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: