Aerosoli folositi prea des

Buna ziua! Aerosoli folositi prea des pot scădea îmunitatea copilului? De aproximativ 4 luni, copilul meu a început să răcească foarte des. Atunci i am facut aerosoli prima dată, avand o răceală mai puternică. Medicul pediatru ne da sa ii fac aerosoli cu repisun si adrenalina + ser la cea mai banală răceală. Ce as putea face sa nu mai răcească atat de des?
3 comentarii

Buna dimineata
Aerosolii, cu componentele descrise, nu ii scad copilului imunitatea. Nu precizati varsta copilului... Ar ajuta pt cresterea imunitatii un tratament cu Polygemma 17 Imunitate: copil 2-7 ani=1 ml x 3/zi, adiministrat oral, diluat in putina apa, inainte de mese, timp de 1 luna.
Repetati cura dupa 3 luni. Daca are peste 7 ani : 2 ml x 3/zi, cu aceleasi precizari ca mai sus. De asemenea duceti copilul la Ocna Turda sau Praid, anual 2 sapt, 3 ani succesiv sau la Mare. Sanatate !
Aerosolii, cu componentele descrise, nu ii scad copilului imunitatea. Nu precizati varsta copilului... Ar ajuta pt cresterea imunitatii un tratament cu Polygemma 17 Imunitate: copil 2-7 ani=1 ml x 3/zi, adiministrat oral, diluat in putina apa, inainte de mese, timp de 1 luna.
Repetati cura dupa 3 luni. Daca are peste 7 ani : 2 ml x 3/zi, cu aceleasi precizari ca mai sus. De asemenea duceti copilul la Ocna Turda sau Praid, anual 2 sapt, 3 ani succesiv sau la Mare. Sanatate !

Copilul are 2 ani. De fiecare dată mi a dat sa ii fac dimineata adrenalina +ser si seara repisun. Avem in plan sa mergem cât mai curând la salina.

Incercati, pana ajungeti la salina, tratamentul naturit pe care vi l-am indicat. Succes !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sa fie de la raceala?
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 9raceala la bebe
- 0raceala copil 8 luni
- 11tratament in aerosol pentru un copil de 3, 5 ani
- 3fetita mea (2 ani) raceste des
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 4nas infundt
- 0raceala bebelus
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 3Raceala bebelus 3 luni jumate
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 0Tuse productiva
- 1Nas infundat, stranut si raguseala la copil
- 1Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 0Aerosoli fluimucil
- 2Nu scăpăm de mucisori și de tuse
Mai multe informații despre: raceala la copii tratamentul cu aerosoli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: