Tuse plină si nas care curge
![OanaLuca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua! Băiețelul meu de 4 si 3luni de o lună de zile îi tot curge nasul si are o tuse care pare a fi plină. I-am administrat sub îndrumarea doctorului 10 zile Aerius, sirop Stodal, Astha 15, Virodep, Laridep, si Nurofen iar pt nas Tonica. I-a trecut 2-3 zile tusea si nasul dar apoi reinceput si mai tare cu aceste simptome. Am reînceput tratamentul la îndemnul medicului iar după alte 10 zile pt ca nu s-a ameliorat starea lui medicul de familie i-a prescris Klacid, fluimucil sirop si pt nas sa merg in continuare cu Tonica. Am terminat tratamentul si nu este nici o ameliorare. Are muci galbeni si inca tuseste dar nu la fel de des. Băiatul are făcut vaccinul Prevenar de cand era bebeluș. Va rog sa ma sfătuiți cu ce pot sa Ii fac aerosoli sau ce sa îi mai dau îi treaca. Multumesc!
1 comentarii
![Dr. Eugenia Vitan](/arata_img.php?img=cont_182648.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua
A primit, deja, multe medicamente. Trebuie crescuta imunitatea ( sucuri naturale de citrice/catina + ghimbir, zilnic; cure de aerosoli de salina/mare ), evitarea zonelor cu igrasie/alergeni. Incercati sa ii faceti si un consult ORL pt excluderea unor factori de intretinere a simptomelor din sfera nasului si gatului, de atat timp. Sanatate !
A primit, deja, multe medicamente. Trebuie crescuta imunitatea ( sucuri naturale de citrice/catina + ghimbir, zilnic; cure de aerosoli de salina/mare ), evitarea zonelor cu igrasie/alergeni. Incercati sa ii faceti si un consult ORL pt excluderea unor factori de intretinere a simptomelor din sfera nasului si gatului, de atat timp. Sanatate !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pot sa-i administrez septilin copilului meu?
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 3fetita 5 ani si 8 luni - dureri abdominale
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 9sirop imunitate
- 7vegetatiile adenoidiene
- 8Copil de 5 ani a racit anul acesta de 3 ori foarte puternic
- 4Tratament cu Singulair
- 9raceala la bebe
- 7Broncho Vaxom la copii
- 2raceala si tuse
- 3imunitate scazuta, baietel de 4 ani si jumatate raceste des
- 2Bronsita la 2 ani
- 1rinofaringita
- 1Ce spuneti despre aceasta alimentatie ?
- 3Streptococus pneumoniae
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
- 2Mucisori și raceala
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: