Anxietate

Buna seara. Acum 2 zile am luat pentru prima data o boaba. Am fost la o petrecere, am luat pentru ca voiam sa am o stare buna si sa ma distrez cateva ore. In prima ora m-am distrat foarte bine, insa dupa a trebuit sa merg acasa. Cand am ajuns acasa, nu imi trecuse efectul si am inceput sa fiu foarte emotiv, imi venea sa plang pentru ca eram singur. De atunci, de fiecare data cand ma pregatesc sa dorm, imi este frica, insa nu stiu de ce. Ma simt singur si am momente in care tot imi vine sa plang, insa cum am spus, doar seara patesc asa. Aveti vreo ideea care ar fi problema? Multumesc frumos!
2 comentarii

ai dreptate, e vorba despre anxietate si ar fi util sa apelezi la sprijinul unui psihoterapeut pentru a trece de aceasta stare
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

@ Bumr
Am o intrebare la tine pentru ca observ ca scriu multi baieti pe forum cu aceasta problema.
Voi nu aveti ore specializate la scoala sau la liceu in care sa va invete ca drogurile pot produce boli psihice ?
Sunt persoane care iau mai mult timp astfel de substante si ajung sa fie internate cu lunile (5-6 de ex) la Obregia. Nu sunteti informati de astfel de cazuri la scoala ?
Daca ai bani sa te duci la psiholog, in jur de 100 lei 50 de minute, incearca. Daca starea dureaza mai mult de 14 zile, poate te vede totusi un psihiatru sa iti dea un anxiolitic usor inainte de culcare.
Am o intrebare la tine pentru ca observ ca scriu multi baieti pe forum cu aceasta problema.
Voi nu aveti ore specializate la scoala sau la liceu in care sa va invete ca drogurile pot produce boli psihice ?
Sunt persoane care iau mai mult timp astfel de substante si ajung sa fie internate cu lunile (5-6 de ex) la Obregia. Nu sunteti informati de astfel de cazuri la scoala ?
Daca ai bani sa te duci la psiholog, in jur de 100 lei 50 de minute, incearca. Daca starea dureaza mai mult de 14 zile, poate te vede totusi un psihiatru sa iti dea un anxiolitic usor inainte de culcare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma confrunt de ceva timp cu o anxietete.. cum scap?
- 24anxietate si dependenta de fumat
- 9Depresie sau altceva?
- 12Remediere fara psiholog
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 12Sindrom anxios depresiv
- 13Recomandare psiholog bun in Bucuresti
- 8Stres, anxitate sau altceva?
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 6ganduri triste.. tratament
- 7sufar de anxietate
- 1anxietate si dureri de cap
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 0Stare ciudata de ameteala.
- 12Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
- 18Cum fac sa dispară neliniștea continua, frica?
- 6Anxietatea generalizata
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: