Anxietate | Forumul Medical ROmedic

Anxietate

14-09-2015
Bumr
Nu este medic/terapeut
Bumr
Buna seara. Acum 2 zile am luat pentru prima data o boaba. Am fost la o petrecere, am luat pentru ca voiam sa am o stare buna si sa ma distrez cateva ore. In prima ora m-am distrat foarte bine, insa dupa a trebuit sa merg acasa. Cand am ajuns acasa, nu imi trecuse efectul si am inceput sa fiu foarte emotiv, imi venea sa plang pentru ca eram singur. De atunci, de fiecare data cand ma pregatesc sa dorm, imi este frica, insa nu stiu de ce. Ma simt singur si am momente in care tot imi vine sa plang, insa cum am spus, doar seara patesc asa. Aveti vreo ideea care ar fi problema? Multumesc frumos!
2 comentarii
0
14-09-2015, ora 22:45
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
ai dreptate, e vorba despre anxietate si ar fi util sa apelezi la sprijinul unui psihoterapeut pentru a trece de aceasta stare

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
15-09-2015, ora 17:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Bumr

Am o intrebare la tine pentru ca observ ca scriu multi baieti pe forum cu aceasta problema.
Voi nu aveti ore specializate la scoala sau la liceu in care sa va invete ca drogurile pot produce boli psihice ?
Sunt persoane care iau mai mult timp astfel de substante si ajung sa fie internate cu lunile (5-6 de ex) la Obregia. Nu sunteti informati de astfel de cazuri la scoala ?
Daca ai bani sa te duci la psiholog, in jur de 100 lei 50 de minute, incearca. Daca starea dureaza mai mult de 14 zile, poate te vede totusi un psihiatru sa iti dea un anxiolitic usor inainte de culcare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •