Anxietate?

Buna ziua, am 17 ani, acum 2 săptămâni am avut o criză : am inceput sa tremur foarte tare, nu puteam respira foarte bine, amețeam, aveam dureri in piept. Am crezut ca poate este o criză de spasmofilie. După acestea mi am făcut analize pentru calciu, magneziu, fier, si toate au iesit bune.Însă de atunci cam la 2 zile am palpitatii, tremuraturi, pierderi de memorie (nu foarte mari), ma enervez foarte repede. Puteti sa imi spuneti cum ași putea rezolva acestea, daca am anxietate sau nu ? Multumesc!
5 comentarii

Mergi la un psihiatru/psiholog cu experienta pentru o evaluare corecta a situatiei. Par simptome de anxietate.

Buna Ioana. Banuiesc ca cele despre care ne vorbesti le-ai discutat in familie, cu parintii, sau si cu un medic?

Va sugerez de asemeni o evaluare la un psiholog, ulterior daca va fi necesar psihologul va sugera tratament medicamentos de la medicul psihiatru concomitent cu sedinte de psihoterapie.De asemeni consider ca sant simptome de anxietate.

Multumesc pentru sfaturi, da, părinții stiu doar ca nu stiam la ce tip de medic sa apelez exact.

Consultati un psihoterapeut pentru validarea dg de atac de panica si pentru inceperea unei psihoterapii. La prima vedere, pare un atac de panica, dar e importanta o investigatie de specialitate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ajutor!!! stari anxioase, neliniste
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 4copil -anxios
- 16Nu mai suport!
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 3Anxietate oribila
- 6Cum sa mai abordezi vorbesti cu femeile din ziua de azi!
- 6de aproape 1 an si jumatate sufar de anxietate-depresie
- 3Atac de panica sau Anxietatea
- 10Palpitaţii din senin, din somn?!?!
- 1daca analizele la inima sunt bune se mai poate ascunde ceva ?
- 3Simptome cauzate de anxietate/sindrom de panica?
- 11Tulburări anxioase și atacuri de panica. Ajutor
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 7Anxietate?
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 5Anxietatea de 2 ani
- 3Atac de panica si tulburari de anxietate. Va rog ajutor!
- 1Anxietate
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: