Anxietate si atacuri de panica
Buna ziua.Problema mea a inceput acum 10 ani.Pe fond de stres si oboseala aveam in permanenta stări de rau amețeala si multa frica de orice.Am fost la medic psihiatru si am luat 1 an cipralex.Am revenit la ce am fost.Dupa 4 ani in urma unor șocuri ( moartea tatălui si avort spontan la 6 luni) am ajuns la alt medic care m-a ajutat cu tratament cu serlift pe care l-am luat 1 an si 3 luni.Acum ma confrunt cu aceeași problemă si ma chinui de un an și ceva incerc cu diverse tratamente cu spitomin, prozac si o grămadă de suplimente naturiste. Am făcut chiar și acupunctura 12 sedinte fără rezultat.De curând am schimbat medicul pentru ca ultima oara mi-a dat pasiflora desi stie in ce stare sunt.Actualul medic mi-a dat si iau de 8 zile trittico 1/3 Seara.Eu oricum nu am probleme cu somnul.Dorm ce este drept dar ziua sunt tot cu ameteli si frici.Mi-e foarte greu să rezist in fiecare zi la servici.Daca cineva trece prin asa ceva mi-ar fi de ajutor un sfat.Faptul că medicul care l-am avut m-a " abandonat" mi-a luat speranta ca vreodata o să gasesc un tratament care sa ma ajute sa fiu ca inainte.
12 comentarii
Buna ziua.
Recomand sa faceți psihoterapie în paralel cu tratamentul medicamentos.
Recomand sa faceți psihoterapie în paralel cu tratamentul medicamentos.
Rugati medicul sa va dea Seroxat. E cel mai bun pe anxietate si atacuri de panica.
Multumesc Clara.Tu l-ai luat singur in s chema sau si cu alt medicament.La tine cum a fost.Ai avut reactii adverse.Dupa cat timp au trecut?
Singur. Nu am avut efecte adverse. Mi-am revenit din primele zile. E foarte bun.
Multumesc Clara.O sa vorbesc cu medicul meu să vedem dacă imi da să încerc.Nu mai pot.Azi a fost o zi de coșmar.Atacuri de panica toata ziua cu tensiune si toate stările posibile.Si toate la servici.De abia am ajuns acasă.Pana să iei seroxat ai mai incercat ceva?Iti multumesc ca imi răspunzi.
Am luat 3 luni Xanax si 6 luni Venlafaxina dar Seroxatul m-a vindecat. De 10 ani nu mai iau nimic pentru anxietate.
Buna Clara.Am fost azi la medic si mi-a dat si mie seroxat.O sa incep cu jumate pentru 4-5 zile dupa care voi.lua o pastila.Sper sa aiba acelasi rezultat bun ca si la tine fără reactii adverse.Multumesc.Sper sa mai ținem legătura.
@ AliaG
Ma bucur mult! Aveti rabdare 2-4 saptamani cu Seroxatul. E un medicament foarte bun. O sa va reveniti!
Multa sanatate, pace si liniste sufleteasca va doresc!
Ma bucur mult! Aveti rabdare 2-4 saptamani cu Seroxatul. E un medicament foarte bun. O sa va reveniti!
Multa sanatate, pace si liniste sufleteasca va doresc!
Clara, stau cu medicamentul in mana si nu pot să îl iau de frica posibilelor efecte adverse. Cum să fac să nu mă mai gândesc.MI-E FRICA.CUM SA FAC????
Trebuie sa incepeti cu jumatate de pastila. Nu are ce efecte adverse de temut sa dea jumatate de pastila.
Am luat 1/4.Asa a lucrat creierul meu pe moment.O fi si de la căldură dar am niste dureri de cap.Oare am voie să iau un paracetamol sau altceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 9Depresie sau altceva?
- 5cum sa scap de anxietate?
- 13ce boala are aceste caracteristici? Schizofrenia?
- 2153Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
- 3Solian + anxietate
- 6care este legatura intre simptomele fizice si o posibila problema hormonala?
- 8anxietatea, depresia pot fi vindecate cu ajutorul afirmatiilor pozitive?
- 5Stare de greata continua de 2 zile
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 34depresie, anxietate, tulburari somatoforme?
- 2Atac de panica sau Depresie
- 53Sa incercam impreuna sa ne VINDECAM de anxietate si atacuri de panica
- 2Atacuri de panica
- 2Va cer ajutor disperat!!! atacuri de panica
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 2Anxietate, pierdere de memorie de scurta durata !
- 1daca analizele la inima sunt bune se mai poate ascunde ceva ?
- 8atacuri de panica
- 13Teama de persoanele cu “autoritate “
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: