Anxietate sau o boala??
Eu am primit diagnostic de ANXIETATE.. DAR TOTUSI NU CRED. NU STIU CE SA MAI FAC CRED CA AM SI DEPRESIE CA NU MA MAI IMPAC CU MINE AM NUMAI STARI DE AGITATIE DE PLANS DE RAU. CINE A ARE SAU A AVUT ANXIETATE SA CONFRUNTAT CU STARI DE RAU DE AMETEALA DE PICIOARE MOI MÂINI MOI O STARE DE MOLESEALA IN PERMANENTA fara chef de a face nimic.eu nu pot sa cred ca anxietatea da toate starile astea.. Si nu e nici o boala sau ceva.. Va rog ajutati ma cu un raspuns.. Analizele sunt bune toate dar nu pot sa cred ca nu e nimic. Ma tot gândesc la cancer ori ceva la cap.. Mi e frica sa nu inebunesc sa nu ajung internata pe la nebuni. Va rog ajutati ma cu un sfat
8 comentarii
De cele mai multe ori anxietatea e însoțită de depresie.Dacă ți-a pus diagnosticul de anxietate înseamnă că au fost și simptome depresive, dar probabil nu suficiente pentru a pune diagnosticul de tulburare anxios-depresivă.
Cine ți-a pus diagnosticul? Un diagnostic sigur îl poate pune un psiholog clinician cu experiență sau un psihiatru.
Mai poți cere o evaluare dacă nu ești convinsă de diagnostic.
Cine ți-a pus diagnosticul? Un diagnostic sigur îl poate pune un psiholog clinician cu experiență sau un psihiatru.
Mai poți cere o evaluare dacă nu ești convinsă de diagnostic.
Psihiatru mi a spus ca am anxietate.. Nu a zis nimic de depresie. Dar eu plang nu sunt linistitannu mai vad cale de scapare
Ce parere aveti despre antidepresivul seroxat?!
Imi este frica sa il iau.. Am auzit ca da efecte nasoale. Se poate intmpla sa lesin de la el sau sa mor??
Fiecare are cate o părere si nu stiu ce sa fac..
Ai incredere in medicul psihiatru si ia tratamentul recomandat. Din ce descri aici reiese clar o tulburare anxioasa. Da, poate fi asociata si cu o tulbuare depresiva, dar depresia daca este prezenta, are simptome mai blande, decat cele anxioase. Observ ca tu resimti din plin simptomele anxietatii, desi nu le poti recunoaste si le negi, dar nu in mod constient (mi-e frica sa nu inebunesc, sa nu lesin sau mor de la pastile, etc). Si e evident ca nu intelegi anxietatea, care e mai mult decat o stare. Spui si "eu nu pot sa cred ca anxietatea da toate starile astea.. Si nu e nici o boala sau ceva.. " - pai anxietatea se regaseste in mai multe boli mintale. Exista chiar si tulburarea de anxietate generalizata. Deci, asa cum ti s-a recomandat deja mai sus, o evaluare psihologica te-ar ajuta sa intelegi mai bine cauzele simptomelor din prezent si ce poti face.
Am mers din nou la un doctor psihiatru si mi a pus diagnostic de anxietate mi a dat o schema de tratament.. Pe care mi e frica s ao incep din cauza reactiilor adverse.. Pt ca am citit multe pareri ale altor peroane si am facut mai rau
Același medicament poate avea reacții diferite la alte persoane, în funcție de caracteristicile individuale. De aceea e nevoie să asculți ce-ți spune psihiatrul nu ce-ți spune unul și altul. Orice nelămurire o discuți cu el.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 28Depresie, anxietate
- 3Tulburare anxios depresiva
- 33Depresie sau altceva?
- 5Depresie, somnambulism, amnezie temporara/disociativa
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 6Tulburari depresive si anxioase
- 3Depresie ! Anxietate !
- 1Consiliere psihologica
- 2Depresie anxietate help
- 7Depresie anxioasa fara raspuns la tratament
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 1O senzatie de sufocare
- 4Ajutați ma! Fiul meu de 18 ani a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr-una în pat
- 0Cum se manifestă depresia agitată ?
- 6Medicația psihotropă agravează simptomele colonului iritabil?
- 2Tratament ADHD
Mai multe informații despre: depresie si anxietate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: