Depresie cu anxietate | Forumul Medical ROmedic

Depresie cu anxietate

01-02-2017
Ion e
Nu este medic/terapeut
Ion e
Buna ziua. Am 19 ani si de aproximativ 6 luni nu am mai iesit din casa, nu ma duceam decat sa-mi iau tigari si nu socializam nici cu parinti. Apoi de dupa craciun mi-am luat tensiunea aceasta fiind 14 cu 7 pulsul 90 apoi am facut
atac de panica si de atunci imi tiuie urechile. Am fost la pshihiatru si mi-a zis ca am depresie cu anxietate dar intre timp nu am mdi avut atac dr panica dar totusi imi tiuie urechile foarte tare, mia dat serlift de 50 mg 1 pe zi dar eu am luat una la 2 zile. am niste stari ciudate imi tiuie urechile si imi simt pulsul in picioare cand stau in pat. imi este frica sa nu fac infarct sau accident vascular cerebral. Acum ies cu toate ca ma simt ametit socializez dar am o stare de tristete. POT SA FAC INFARCT SAU A.V.C.????? ASTEPT RASPUNS URGENT, !??????
5 comentarii
2
02-02-2017, ora 07:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună dimineața!
Ai discutat cu psihiatrul ce ți se întâmplă? Medicamentele se iau numai după schema psihiatrului, dacă nu te simți bine de la ele numai psihiatrul poate decide dacă îți micșorează doza sau îți schimbă tratamentul.
De la atacul de panică nu se face infarct. Pentru liniștea ta fă-ți și investigații medicale ca să vezi dacă ai și alte probleme. Dacă analizele sunt bune, problema e numai psihică.
Psihiatrul nu ți-a recomandat să mergi și la psiholog? De obicei rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia.
0
02-02-2017, ora 09:21
Ion e
Nu este medic/terapeut
Ion e
Da dar totusi imi tiuie urechile pe toata durata zilei de ce???? Simt cum imi bate inima tare dar nu mai fac atac de panica.
1
02-02-2017, ora 10:07
Psihologie, București
Țï-am recomandat să faci și investigațíi medicale și să vorbești cu psihiatrul dacă problema persistă.
0
31-03-2019, ora 21:06
Vikomell
Nu este medic/terapeut
Vikomell
Buna ziua..nu stiu ce se intampla cu mine depresie, anxietate, cred ca am.avut si atacuri de panica insa nu stiu cum am reusit sa trec peste ele dar gandurile...gandurile ma coplesesc..nu stiu daca mai e cineva in situatia asta, nu stiu dc ma gandesc la asta..am 27 de ani cu parinti relativ sanatosi cu o bunica care m a crescut insa mereu cand raman singura ma gandesc ce o sa ma fac cand o sa moara bunica, c ma fac cand o sa moara mama, tata...etc ma intreb c rost am pe pamantul asta, ma bufneste plansu intr o secunda doar cand ma gandesc si nu inteleg de ce ma gandesc la asa ceva...e ceva in neregula cu.mine?simt o frica mereu, imi e frica sa sun la telefon, sa conduc lucr7 care inainte il faceam, imi este teama, mereu am impresia ca cevs rau o sa se intample..nu mie..sau nu mie direct..mai este cineva in aceasta situatie?
1
01-04-2019, ora 21:17
Psihologie, București
Fă-ți o evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență și-n funcție de rezultatul evaluării vei face psihoterapie sau vei combina psihoterapia cu medicația.
Din ce relatezi pare o tulburare depresiv-anxioasă, dar un diagnostic sigur se pune numai în cabinet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›iul fizic, o opÈ›iune viabilă pentru ameliorarea depresiei È™i anxietății la tineri
  • Terapia prin umor poate reduce simptomele depresiei È™i anxietății
  • ComparaÈ›ie între efectele sportului È™i efectele antidepresivelor în ameliorarea depresiei È™i anxietății
  •