Depresie ???
Imi cer iertare pentru gramatica sunt din MD si vorbesc mai mult in rusa.Barbat 24 ani De vrio luna in urma am intrat intro depresie (avem asa simptome nod in git, muschi din partea la mina stinga parca erau sub tensiune, dureri la inima, dureri de cap, am avut si niste atacuri de panica, slabiciune, probleme cu somnul, lipsa poftei de mincare ) am facut analizi toate sunt bune si la inima am trecut diferiti aparate, e perfect buna. Am fost la medic si o scris un tratment din vagostabil, Magnestress B6, extraveral . A zis ca nu vre sa ma bage pe antidepresante ca sunt prea tinar )) Dupa o luna de tratament parca ma simt mai bine, sa intors pofta de mincare, fizic ma simt mai bine, au disparut durerile de cap, dar au inceput alte simptome simt cite o data neliniste de parca ceva ma framinta, ginduri rele de exemplu:poate am ceva la inima, de genul sanatatea mea. Din partea simptomelor fizice : ma frige in partea inimi si git incordat pina la urechi de parca o sa am un infarct si parca am tensiune craniana (in privinta la tensiune e normala 120/80 ), foarte des transpir pe fata, caldura de parca am fiebra cite o parte de corp, probleme cu somnul doar cu pastile adorm (cu tot cu pastile dorm 6-7 ore), nod in git, dureri diferite in partea la cutiei toracica, am amortiala la mina stinga si picior, palpitatie la inima. Cel mai tare ma sperie inima, oare no sa am vriun infarct ? Poate aceste medicamente nu o ajuta.
4 comentarii
Bună dimineața!
Din ce descrieți pare o tulburare depresiv-anxioasă, în cadrul căreia survin și atacurile de panică.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență și faceți o evaluare psihologică. În urma evaluării se va decide ce faceți mai departe. Relatați simptomele și psihiatrului, pentru a vă prescrie medicația adecvată. De obicei psihoterapia combinată cu medicația dă rezultate mai bune și de durată.
Din ce descrieți pare o tulburare depresiv-anxioasă, în cadrul căreia survin și atacurile de panică.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență și faceți o evaluare psihologică. În urma evaluării se va decide ce faceți mai departe. Relatați simptomele și psihiatrului, pentru a vă prescrie medicația adecvată. De obicei psihoterapia combinată cu medicația dă rezultate mai bune și de durată.
Buna dimineața
Trebuie făcută reevaluare.Mees la psiholog făcută psihoterapie și luat medicamente pentru tulburare anxios depresia.
Nu contează vârstă am pacienți și de 20 de ani se tratează în câteva luni și totul revine la normal
Trebuie făcută reevaluare.Mees la psiholog făcută psihoterapie și luat medicamente pentru tulburare anxios depresia.
Nu contează vârstă am pacienți și de 20 de ani se tratează în câteva luni și totul revine la normal
Bună pana la urma ce a fost cu tine am aceeași simptome mie foarte frica?
Buna ziua,
De vreo 3 ani ma confrunt cu anxietatea mai exact sunt ipohondru.Am fost sub tratament in tot acest timp am fost si la psihoterapeut, am in jur de 2 saptamani de cand am intrerupt tratamentul (cu acordul medicului), dar se pare ca starea mea incepe sa se inrautateasca si sa somatizez din ce in ce mai mult. E normal sau ar trebui sa reiau tratamentul? desi nu prea as mai vrea :)
De vreo 3 ani ma confrunt cu anxietatea mai exact sunt ipohondru.Am fost sub tratament in tot acest timp am fost si la psihoterapeut, am in jur de 2 saptamani de cand am intrerupt tratamentul (cu acordul medicului), dar se pare ca starea mea incepe sa se inrautateasca si sa somatizez din ce in ce mai mult. E normal sau ar trebui sa reiau tratamentul? desi nu prea as mai vrea :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4un sfat... NU mai stiu cine sunt, mi se pare totul ireal si stupid.
- 25Sufar de mai multi ani de anxietate
- 3anxietate
- 1019 ani si atac de panica
- 2Medicamente naturiste anxietate
- 5depresie, anxietate.
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 1Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
- 7Sufar de anxietate generalizata
- 5Sunt bolnav psihic? Sau ce am?
- 1Depresie
- 0Stare ciudata de ameteala.
- 10Despre anxietate
- 2ekg modificat
- 2Anxietate depresie - Dar de ce ameteli si senzatie de cap greu ?
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 16Anxietate generalizata. E normal sa ma simt rau dupa 1 an jumate de tratament?
- 3Se poate scapa de anxietate
- 18Cum fac sa dispară neliniștea continua, frica?
Mai multe informații despre: Anxietatea anxietatea de boala depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: