Anxietate si depresie de cativa ani
Salutare!
De cativa ani sufar de depresie si anxietate.
Am incercat sa imi rezolv singur aceste probleme, dar am reusit doar sa port o atitudine emotionala neutra fata de problemele care apar.
Insa, in ciuda acestora, am ramas cu restul problemei.
Am probleme de concentrare, pierderea interesului fata de lucrurile care ma pasioneaza, de atentie si, in interior, tristete profunda. Nivelul de energie este la pament, sunt mereu obosit.
Nu vreau sa iau medicamente!
Am avut de multe ori ganduri suicidale, dar nu am incercat pana acum sa o fac. Cred ca era doar ceva de moment, doar o scurta dorinta de evadare.
Mentionez ca sunt o persoana timida si introvertita, astfel ca multe dintre metodele de vindecare de pe net nu le-am pus in practica.
Puteti sa imi recomandati o metoda de a trata aceste probleme?
De cativa ani sufar de depresie si anxietate.
Am incercat sa imi rezolv singur aceste probleme, dar am reusit doar sa port o atitudine emotionala neutra fata de problemele care apar.
Insa, in ciuda acestora, am ramas cu restul problemei.
Am probleme de concentrare, pierderea interesului fata de lucrurile care ma pasioneaza, de atentie si, in interior, tristete profunda. Nivelul de energie este la pament, sunt mereu obosit.
Nu vreau sa iau medicamente!
Am avut de multe ori ganduri suicidale, dar nu am incercat pana acum sa o fac. Cred ca era doar ceva de moment, doar o scurta dorinta de evadare.
Mentionez ca sunt o persoana timida si introvertita, astfel ca multe dintre metodele de vindecare de pe net nu le-am pus in practica.
Puteti sa imi recomandati o metoda de a trata aceste probleme?
5 comentarii
Buna dimineața cel mai bine ar fi sa mergeți să vă vadă un psihiatru și un psiholog.Medicamentele le luați o perioada scurta de timp așa ca ar trebui să mergeți la medic.Sunt momente când e nevoie de medicație.
Așa cum vă spunea și dl. doctor, aceste probleme nu se rezolvă fără medicație și psihoterapie. Cu cât lăsați să treacă timpul, cu atât se vor rezolva mai greu.
Oricât de mult v-ați dori, nu le puteți rezolva singur. Vă trebuie ajutor specializat.
Sănătate!
Oricât de mult v-ați dori, nu le puteți rezolva singur. Vă trebuie ajutor specializat.
Sănătate!
O sa iau in calcul cele recomandate.
Multumesc pentru raspunsuri!
Multumesc pentru raspunsuri!
Nu exista alte metode in afara de medicatie si psihoterapie.
Si eu am aceleași simptome de multi ani mă lupt cu ele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Anxietate? Nevroza?
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 6tensiunea cum scap de ea?
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 34depresie, anxietate, tulburari somatoforme?
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 28Biochimia creierului in Anxietate si Depresie
- 2Anxietate, pierdere de memorie de scurta durata !
- 3Metoda Lindhen
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 4Depresie si anxietate
- 5Anxietatea si tratamentul ei
- 4Vad ca nimeni nu pune acesta intrebare - anxietate si depresie
- 7Depresie și anxietate
- 5Anxietate si tulburare de panica
- 2Tratament ADHD
Mai multe informații despre: Anxietatea depresie depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: