Anxietate generalizata ?
Buna, tot postez pe acest forum in speranta ca ma voi linistii. De o luna am anxietate, am fost diagnostigata cu anxietate generalizata si citind despre asta pe internet am ajuns pe diverse forumuri unde scriau toti oamenii si am inteles ca anxietatea generalizata poate duce la sinucidere. De atunci mi s a blocat gandul acesta in minte si ma gandesc intr una ca nu mi va trece niciodata anxietatea si ca voi ajunge sa mi doresc sa mor ceea ce accentueaza anxietatea. As vrea sa va intreb daca ati avut sau ati auzit de cazuri de oameni care au strict anxietate generalizata fara alte comorbidati cum ar fi stre post traumatic sau depresie sau atacuri de panica sau altfel de anxietati si probleme. Va rog mult pentru ca asta imi hraneste anxietatea si vreau doar sa ma fac bine. Multumesc!
5 comentarii
Cu cât te îngrijorezi mai mult cu atât sporește anxietatea și-ți faci rău. Dacă ai deja un diagnostic urmează medicația dată de psihiatru și fă psihoterapie în același timp pentru stoparea gândurilor negative și câștigarea de competențe în a rezolva rațional situațiile. Urmează exact ce-ți spun psihiatrul și psihologul și nu mai căuta tot timpul pe internet, pentru că fiecare caz e unic, fiecare reacționează într-un anumit fel la medicație.
Cine v a diagnosticat?
Care este sursa anxietății dv? Ați făcut niște investigații ?
Ce tratament luați ?.
Ați făcut psihoterapie ?
Care este sursa anxietății dv? Ați făcut niște investigații ?
Ce tratament luați ?.
Ați făcut psihoterapie ?
Fac terapie cognitiv comportamentala, diagnosticul este anxietate generalizata ( de o luna si 2 saptamani) poate fi numit clinic sau nu are importanta de cate luni tine?
Sursa anxietatii la inceput a fost frica de o boala grava, dar acum sursa axietatii este legata de ganduri intruzive si in incercarea de a ma linistii am cautat pe internet diverse informatii si am ajuns pe forum-uri si site-uri care ziceau ca exista oameni care ajung sa se sinucida sau isi doresc sa nu mai traiasca din cauza anxietatii generalizate. Si de atunci traiesc cu o frica constanta care ma paralizeaza ca nu imi va trece niciodata anxietatea si ca voi ajunge ca oamenii aceea sa nu mi mai doresc sa traiesc sau sa ajung in depresie din cauza asta. De aceea intreb daca intr-adevar exista astfel de situatii fara ca persoana sa aiba alte comorbidati. Sa aiba doar anxietate generalizata, caci asta fiind sursa anxietatii mele, daca cineva ma linisteste cu niste date clare atunci poate trec peste ea
Sursa anxietatii la inceput a fost frica de o boala grava, dar acum sursa axietatii este legata de ganduri intruzive si in incercarea de a ma linistii am cautat pe internet diverse informatii si am ajuns pe forum-uri si site-uri care ziceau ca exista oameni care ajung sa se sinucida sau isi doresc sa nu mai traiasca din cauza anxietatii generalizate. Si de atunci traiesc cu o frica constanta care ma paralizeaza ca nu imi va trece niciodata anxietatea si ca voi ajunge ca oamenii aceea sa nu mi mai doresc sa traiesc sau sa ajung in depresie din cauza asta. De aceea intreb daca intr-adevar exista astfel de situatii fara ca persoana sa aiba alte comorbidati. Sa aiba doar anxietate generalizata, caci asta fiind sursa anxietatii mele, daca cineva ma linisteste cu niste date clare atunci poate trec peste ea
Psihoterapia trebuie combinata cu medicatie. Va veti linisti.
Adresați vs unui medic psihiatru și veți găsi o rezolvare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de panica si anxietate
- 19distonie neurovegetativa???
- 10Povestea mea - FA
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 12Anxietate, depresie
- 1anxietate si dureri de cap
- 15Nervozitate si anxietate
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 7Efecte adverse paroxetina?
- 10rugaciune-furnicaturi-energie-nu inteleg
- 4Anxietate VS depresie.
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 2Extrasistole ventriculare
- 5Duloxetina - ce sa fac?
- 5Anxietatea si tratamentul ei
- 4Anxietate - sedintele de terapie ajuta?
- 13Teama de persoanele cu “autoritate “
- 0Anxietate remedii
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: