problema coleg de camera
![googlefirst](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am niste probleme de depresie si anxietate si nu dorm faorte bine.Idee e ca colegu de camera(sunt student) sta pana 4-5 dimineata.N-ar fi asta problema cea mai mare dar mai si vb la telefon de intr 2-6 apeluri pe noapte.In general vorbeste despre teme si eu oricum am adorm mai greu si cand il aud ca vb la telefon ca si cum ar fi ziua chiar nu pot sa adorm deloc, si dimineata ma trezesc foarte obosit.
Cum as putea sa-i zic intr-un fel in car sa nu para ca cer prea mult., ne inteleg ok.Voi imi dati dreptate in a dori ca el sa nu mai vb la tel dupa 2 noaptea in colo?
Cum as putea sa-i zic intr-un fel in car sa nu para ca cer prea mult., ne inteleg ok.Voi imi dati dreptate in a dori ca el sa nu mai vb la tel dupa 2 noaptea in colo?
2 comentarii
![Dr. Boia Iulia Cristiana](/arata_img.php?img=cont_53631.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
într-o cameră de cămin fiecare are drepturi egale, deci când ceva nu convine unuia din colegi trebuie să îi spună. stabiliţi un set de reguli- cum ar fi să se vorbească la telefon pe hol, sau nu noaptea etc
![ina27](/arata_img.php?img=cont_64021.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna. trebuie sa ai curajul sa ii spui in fata tot ce te deranjeaza.k asa am ajuns si eu sa am atacuri de panica si stari de anxietate.am stat 4 ani in camin si niciodata nu am comentat nimica la nimeni am tinut in mine toate nimicurile, iar alti nu scapau niciodata sa imi faca reprosuri dak ii deranjam cu ceva. un pas in a te vindeca este sa vorbesti liber si sa nu iti fie frica k o sa jicnesti pe cineva k nimanui nu ii pasa de tine. doar tu poti sa ai grija de tine.deci fii mai " nesimtit"
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9OK de acord
- 5ma confrunt de ceva timp cu o anxietete.. cum scap?
- 72Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai
- 12Orifril long 300mg
- 18teama de a manca sau depresie?
- 4crema dermalibour, depresia atopica, depresie
- 9Care suferi de atac de panica sau anxitate ?
- 2Anxietate, neliniste-cauze?
- 11nascuta in corpul gresit sau am probleme mintale
- 10Tulburare anxios depresiva
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 7Laptele de capra - bun in Depresie, oboseala, Astenie
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 3O boala sau mai multe
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 9Raspuns la tratament
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia