Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
Bună tuturor,
Am 56 de ani și de vreo 15 ani sufăr de anxietate. Am urmat mai multe tratamente medicamentoase însă după atâția ani am realizat că nu prea duc nicăieri bine. Devii dependent, mai și strica pe ici colo bună funcționare a întregului organism. In prezent am învățat să trăiesc cu toate stările care vin și care uneori trec alteori nu prea.
Întrebarea mea este daca cineva a mai experimentat asta, mai se poate spera in mai bine, atunci când stările vin noaptea, de fiecare dată când mă trezesc, incep palpitațiile, in stomac, gât, cap. Știu să le gestionez adică nu mai intru in panică însă par sa fie independente de voința mea. E că și când se apasă un buton, pe care nu eu îl apăs. E pe subconștient cumva. Și rămâne așa apăsat, adică simt palpitațiile in stomac mai tot timpul cu huruit in cap... e că pe pilot automat. Se mai poate spera la ceva din stadiul acesta, mai e cineva care a trecut prin asta și totuși a reușit să se simtă normal din nou??
Mulțumesc tuturor, și vă doresc multă sănătate și putere de a trece peste toate încercările!
Am 56 de ani și de vreo 15 ani sufăr de anxietate. Am urmat mai multe tratamente medicamentoase însă după atâția ani am realizat că nu prea duc nicăieri bine. Devii dependent, mai și strica pe ici colo bună funcționare a întregului organism. In prezent am învățat să trăiesc cu toate stările care vin și care uneori trec alteori nu prea.
Întrebarea mea este daca cineva a mai experimentat asta, mai se poate spera in mai bine, atunci când stările vin noaptea, de fiecare dată când mă trezesc, incep palpitațiile, in stomac, gât, cap. Știu să le gestionez adică nu mai intru in panică însă par sa fie independente de voința mea. E că și când se apasă un buton, pe care nu eu îl apăs. E pe subconștient cumva. Și rămâne așa apăsat, adică simt palpitațiile in stomac mai tot timpul cu huruit in cap... e că pe pilot automat. Se mai poate spera la ceva din stadiul acesta, mai e cineva care a trecut prin asta și totuși a reușit să se simtă normal din nou??
Mulțumesc tuturor, și vă doresc multă sănătate și putere de a trece peste toate încercările!
2 comentarii
Buna.
Mie mi-au trecut astfel de palpitatii cu tratament.
Primele 3 luni cu Xanax, apoi 6 luni Venlafaxina, apoi un an Seroxat.
Eu va recomand Seroxatul.
Sub tratament nu am avut niciun fel de palpitatie.
Nu mai iau de 20 de ani tratament pentru anxietate.
Mie mi-au trecut astfel de palpitatii cu tratament.
Primele 3 luni cu Xanax, apoi 6 luni Venlafaxina, apoi un an Seroxat.
Eu va recomand Seroxatul.
Sub tratament nu am avut niciun fel de palpitatie.
Nu mai iau de 20 de ani tratament pentru anxietate.
Tratamentul medicamentos in anxietate are o eficacitate ce variaza destul de mult la nivel individual. E important insa ca oricare ar fi el sa fie insotit si de o forma eficace de psihoterapie. Si la psihoterapie insa variaza efectul in functie de tipul de psihoterapie la care apelezi. Dar anxietatea poate fi depasita cu combinatia ce ti se potriveste. Ai incercat mai multe combinatii de tratament medicamentos cu psihoterapie?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 4anxietate.. de unde pot sa cumpar Sedatif PC?
- 24sa fie stresul de vina?
- 8anxietate generalizata pe fond ciclotimic
- 6se poate scapa de anxietate?
- 320Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate
- 10Tulburare anxios depresiva
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 10Atac de panica, anxietate, interpretare EKG
- 4suspect depresie
- 1Impotenta si anxietate, 20 de ani
- 20Psihiatru bun iasi
- 72A luat cineva haloperidol?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste