Medicament eglonyl - imi afecteaza pulsul?

As dori sa stiu daca o pastila de eglonyl 50mg, seara, imi afecteaza pulsul care este in stare de repaus 53, uneori, noaptea chiar 48? Multumesc!!
6 comentarii

Buna ziua
Rare: aritmii ventriculare, fibrilaţie ventriculară, tahicardia ventriculară nu da bradicardie
Rare: aritmii ventriculare, fibrilaţie ventriculară, tahicardia ventriculară nu da bradicardie

Buna ziua,
In general, eglonylul este foarte bine acceptat de organism uman. Suferiti de vreo tulburare cardiacă? Ce alte medicamente mai luati?
In general, eglonylul este foarte bine acceptat de organism uman. Suferiti de vreo tulburare cardiacă? Ce alte medicamente mai luati?

Mulțumesc pt răspuns!! Am medicația de la cardiolog:dimineata:norvasc, aspardin, nitropector. Pranz:aspenter. Seara:atacând, aspacardin, nitropector.
Si am primi următoarea schema de tratament de la psihiatru: asentra 50mg:1/2 seara, 4 zile, 1 seara 7 zile și apoi 1/2 dimineața și 1 seara.
Alprazolam 0, 5 :1/2dimineata și 1/2 seara
Eglonyl 50 mg :1 seara
Si am primi următoarea schema de tratament de la psihiatru: asentra 50mg:1/2 seara, 4 zile, 1 seara 7 zile și apoi 1/2 dimineața și 1 seara.
Alprazolam 0, 5 :1/2dimineata și 1/2 seara
Eglonyl 50 mg :1 seara

Din cate inteleg, suferiti de hipertensiune arterială si angina pectorala, posibil o cardiopatie ischemica. Informați neaparat doctorul cardiolog despre medicatie primită de la medicul psihiatru si efectuați o electrocardiograma. Având pulsul de 53 sau 48, poate exista o interacțiune între medicatia de la cardiolog si cea de la psihiatru.
Cu mare drag! Oricand aveti nevoie! Multa sanatate!
Cu mare drag! Oricand aveti nevoie! Multa sanatate!

Buna ziua.I-au Zoloft 50mg.din martie pt.TOC insa de o saptamana datorita faptului ca anxietatea s-a accentuat medicul mi l-a asociat cu Eglonil de 50
.Ce sa fac??Imi este frica de reactiile adverse.A mai luat cineva aceasta combinatie???Ajutor!!!!
.Ce sa fac??Imi este frica de reactiile adverse.A mai luat cineva aceasta combinatie???Ajutor!!!!

buna ziua mi -sa prescris si mie eglonyl da r mie frica sa il iau am vazut ce scrie pe prospect la reacti adverse nu sufar de nici o afectiune din cate stiu eu a 25 ani am probleme cu anxietatea iau si mirazaten dar nu a reacti adverse gen ma simt umpic mai diferit
oare patesc ceva daca iau eglonyl de 50 mg?
oare patesc ceva daca iau eglonyl de 50 mg?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3135Medicamente antidepresive?
- 5Renuntare xanax
- 4Schimbarea tratamentului
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 5tratament psihiatric si vitamine
- 4Ajutor! Am luat olanzapina in sarcina
- 2Xanax
- 0Ma puteți ajuta, nu mi se mai scoala ca anainte
- 7Xanax
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 3Tratament care îmi face rau
- 3Tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 14Olanzapina si Topiramat
- 15Reacții adverse medicament
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 10Alprazolam si carbamazepina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: