Intrebare despre tratament contra depresiei
Buna ziua,
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
1 comentarii
Buna seara,
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 4episod depresiv sever
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 3simtomele de intrerupere tratament
- 12Seroxat a doua oară
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 31Efecte adverse Cipralex
- 8Zoloft combinat cu gref sau pomelo
- 9Efecte adverse
- 0Am nevoie de răspunsul unui medic - prozac și cipralex pentru anxietate și toc
- 4Cum sa iau Anxiar-ul ca sa nu devin dependent de el?
- 4Depresie si insomnie
- 10Amitriptilina
- 6Medicamente care se dau doar seara
- 3Tratament Rispolept- Reactii adverse
- 5Compatibilitate medicație
- 3întrerupere tratament psihiatric
- 14Tulburare bipolara la vârstnici
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: episodul depresiv medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: