Intrebare despre tratament contra depresiei

Buna ziua,
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
1 comentarii

Buna seara,
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Episod depresiv anxios
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 1Xanax - Reactii adverse
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 2Rispolept Consta ?
- 9Efecte adverse
- 0Serlift
- 2Quetiapiana am uitat sa o iau
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 10Anxietate generalizată
- 14Anxietatea si benzodiazepinele
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 4Tratament psihiatric
Mai multe informații despre: episodul depresiv medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: