Antiseptic perioada maxima

04-09-2018
CristinaTh
Nu este medic/terapeut
CristinaTh
Bună ziua!

De mai mult timp am o mica infecție deasupra incisiv ului central superior apărută după o intervenție stomatologica. Recent am făcut o radiografie, medicul a constatat ca nu este afectat osul și a decis o intervenție de curățare a canalelor. A făcut acest lucru pe 1 iulie, a pus antiseptic și o plomba temporara. Infecția nu a dispărut nici măcar o secunda pana azi, 4 septembrie. Medicul a fost informat ca în aceasta perioada nu voi putea reveni pentru înlocuirea plimbi. Întrebarea mea este cât pot sta cu acest antiseptic și plomba temporara. Menționez ca locuiesc intr o alta tara, aici mi a fost pusa și plomba și as vrea sa aștept pana în decembrie când ne întoarcem acasă pentru a merge la un stomatolog bun.

Mulțumesc!
3 comentarii
0
04-09-2018, ora 07:51
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Sunt mai multe tipuri de antiseptice, unele sunt pentru o saptamana, altele pot fi pentru 6 luni, de exemplu hidroxidul de calciu.
Daca ati informat medicul in prealabil ca veti lipsi o perioada mai indelungata cu siguranta a pus calciu.
0
04-09-2018, ora 08:25
CristinaTh
Nu este medic/terapeut
CristinaTh
Mulțumesc frumos!
0
04-09-2018, ora 09:43
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
cel mai sigur ar fi sa va contactati medicul si sa l intrebati ca sa fiti sigura ca e ok pana in decembrie si sa aveti grija ce mancati cum mancati, ca sa nu va cada plomba aceea provizorie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: