durere la presiune molar plombat

15-04-2008
crysta_la
Nu este medic/terapeut
crysta_la
Buna ziua, sunt in tratatment la un cabinet stomatologic particular, cu pretentii, indraznesc sa afirm. Am plombat 2 molari ( dreapta sus si jos), care ulterior, la presiune ma dor. Evit sa mananc pe partea dreapta din acest motiv. Am explicat medicului ca durerea este identica, de 1 luna: la presiune si la temperatura. A mai frezat din masele, pentru a nu mai avea deloc contact, dar degeaba. Imi spune mereu ca o sa treaca... Mi se pare un pic ciudat ca de fiecare data lucreaza cu anestezie, chiar daca e vorba doar de o carie. Am insistat sa lucram fara, dar nu vrea sub nici o forma. E posibil, ca prin chiuretarea cariei sa fi ajuns prea adanc ? Eu asta banuiesc. Ce este de facut acum?
Multumesc anticipat. Cu stima.
2 comentarii
0
17-04-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
sunt cam 2 posibilitati.
1.sa fi ajuns cam aproape...
2. prin frezare(daca nu are apa la una din piese) sa fi alterat nervul prin supraincalzire
0
05-05-2008, ora 00:00
crysta_la
Nu este medic/terapeut
crysta_la
Va multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul