anticonceptionalele.. eu nu am mai avut o alta folie cu mine
buna nu am mai apelat de mult timp la acest.insa acum am mare nevoie de un sfat sau raspuns.nici nu stiu cum sa formulez...de aproape un an iau anticonceptionale insa in februarie eram plecata in vacanta am luat anticonceptionalele regulat insa dupa ce am terminat folia de anticonceptionale am asteptat cele 7 zile de pauza iar cad a venit a8 zi trebuia sa reiau iar anticonceptionalele insa eu nu am mai avut o alta folie cu mine.asa k trebuia sa stept urmatoare luna sa imi vina menstruatia; insa intre timp am intretinut relatii sexoale cu sotul meu.
in22 februarie am avut ultima menstruatie.acum 2 zile am facut un test de sarcina insa a iesit negativ. oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare a menstruatie.va rog doresc un raspun urgent.va multumesc
in22 februarie am avut ultima menstruatie.acum 2 zile am facut un test de sarcina insa a iesit negativ. oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare a menstruatie.va rog doresc un raspun urgent.va multumesc
3 comentarii
e deosebit de des ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa ai ceva deraglari.este si primavara, februarie cu 28 de zile, in sfarsit cred se poate sa ai o intarziere...cu cat te gandesti mai mult si te stresezi cu atat iti intarzie mai mult.calmeaza-te
oricum ai facut testul prea devreme
bafta
bafta
e deosebit de des ca dupa intreruperea anticonceptionalelor sa ai ceva deraglari.este si primavara, februarie cu 28 de zile, in sfarsit cred se poate sa ai o intarziere...cu cat te gandesti mai mult si te stresezi cu atat iti intarzie mai mult.calmeaza-te
bafta
bafta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 2am facut tratament pt candidoza... sunt insarcina?
- 6Sunt gravida?
- 4sex anal, insarcinata?
- 4insarcinata?
- 3pot sa raman gravida?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 2e posibil sa raman gravida?
- 8este o posibila sarcina ?
- 3sunt insarcinata?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 1Insarcinata sau nu?
- 2Sex oral
- 0Sunt însărcinată?
- 1Sarcina ?
- 1Despre sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? omiterea unei pilule contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: