prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
Buna..am si yo o intrebare.am aproape 16 ani...si acum 3 zile am avut primul contact sexual.dar...a fost o problema.s'a rupt prezervativul...dar nu stiu dak prietenul meu si'a dat drumu in primul sau in al doi'lea prezervativ.
Imi este putin frica.pt k multa lume mi'a zis k prima data ar trebui sa fie fara prezervativ.dar tinand cont de faptu k prt meu nu a mai avut relatii de 9 luni...ne'a fost frik la aman2...as vrea sa'mi spuneti dak exista riscul sa fiu insarcinata.
Imi este putin frica.pt k multa lume mi'a zis k prima data ar trebui sa fie fara prezervativ.dar tinand cont de faptu k prt meu nu a mai avut relatii de 9 luni...ne'a fost frik la aman2...as vrea sa'mi spuneti dak exista riscul sa fiu insarcinata.
5 comentarii
exista riscuri.
daca prezervativul s-a rupt el l-a schimbat si a continuat, riscurile sunt mai mici..
cred ca esti prea mica pentru asa ceva.. nu esti destul de documentata, nu te mai lua dupa "lume", citeste; puteai sa citesti cum sa folosesti (cu cap) prezervativul si nu se mai rupea.
Imi este putin frica>din lipsa de cunoastere apare aceasta frica.
daca prezervativul s-a rupt el l-a schimbat si a continuat, riscurile sunt mai mici..
cred ca esti prea mica pentru asa ceva.. nu esti destul de documentata, nu te mai lua dupa "lume", citeste; puteai sa citesti cum sa folosesti (cu cap) prezervativul si nu se mai rupea.
Imi este putin frica>din lipsa de cunoastere apare aceasta frica.
fa-ti un test de sarcina.. si asa scapi de indoiala..!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 9despre sarcina
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 0e posibila o sarcina?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 2Pot fi insarcinata?
- 0Care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 6Ejacularea in mana
- 0Sarcina sau nu?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 36Cred ca am hiv !?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: