sunt foarte nelinistita, sper sa primesc un raspuns

in ce boli pot aparea sangerari(menstre) prelungite? 20-25 zile, in cantitate de aprox.60-80 ml/zi, FETIDE la o persoana de 48 ani..sunt foarte ingrijorata..ma gandesc la ce este mai rau :(
ce analize de laborator ar trebui efectuate in afara celor din sfera ginecologica? biochimie, hlg ? poate si teste de coagulare, vsh?
astept un raspuns...intru in panica...noaptea va fi lunga pt mine
ce analize de laborator ar trebui efectuate in afara celor din sfera ginecologica? biochimie, hlg ? poate si teste de coagulare, vsh?
astept un raspuns...intru in panica...noaptea va fi lunga pt mine
5 comentarii

pot spera ca e cu totul altceva si nu cancer ??????????

buna.nu stiu daca ai consultat un medic...el este cel mai in masura sa/ti dea toate raspunsurile si sa/ti stearga din suflet nelinistea in care te aflii.Parerea mea este sa te linistesti...tinand cont de varsta la care esti.cel mai probabil organismul tau se pregateste sa intre la menopauza..deobicei atunci ai menstre ffff lungi si cantitative si mult mai rare...iti poate venii si la o luna, doua...pana cand consulti un medic, iti urez multa sanatate!!!!!!!!!!!!

multumesc de sfat si incurajare.problema este ca persoana in cauza nu vrea sa mearga la doctor :((( si nu reusesc sa o conving...si eu sper sa fie doar menopauza

inteleg..cu toatele avem frica de medici, mai ales de ginecologi, dar decat mai tarziu sa regrete ca nu s/a dus mai bine isi ia inima in dinti si trece de acest pas.noi suntem aici sa incurajam si sa ajutam intr/o mica masura...nu suntem medicii.vb doar din mica noastra experienta...sanatate multa si sa auzim numai de bine!!!!!!!!!!

Trebuie sa mearga NEAPARAT la medic si sa faca o ecografie si eventual un CURETAJ BIOPSIC.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 3hemoragie menstruala prelungita
- 3ciclu fara oprire
- 1nu se mai opreste menstruatia
- 0menstruatia dureaza mai mult
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 3menstruatie prelungita datorita anticonceptionalelor?
- 3menoragia sau hemoragia se opreste singura?
- 3ciclu fara oprire
- 2Mentruatie prelungita. Ziua 13!
- 5Menstruatie prelungita!
- 0menstruatie prelungita si abundenta
- 2menstruatie prelungita
- 2menstruatie prelungita
- 1Menstruatie prelungita administrare anticonceptionale Karissa
- 1Ciclu prelungit-scurgeri maronii
- 0Menstruație îndelungată în timpul anticoncepționalelor
- 0Menstra prelungita dupa amenoree secundara
- 8Menatruatie prelungita
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile