Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
Buna!
De obicei nu folosesc tablete anticonceptionale, am inceput sa le i-au cam de 19 zile pt. ca sa nu primesc menstruatia in vacanta (deci folosirea fara intrerupere cam 2 luni). Dar am uitat sa le folosesc 2-3 zile in timpul acesta si astazi am primit menstruatia, intr-un timp foarte nepotrivit pt. ca urmeaza sa plec in vacanta in doua zile. Azi am luat iar tableta. :unsure: Va fi menstruatia impiedicata daca continui sa iau tabletele?
Multumesc anticipat.
M.-A
De obicei nu folosesc tablete anticonceptionale, am inceput sa le i-au cam de 19 zile pt. ca sa nu primesc menstruatia in vacanta (deci folosirea fara intrerupere cam 2 luni). Dar am uitat sa le folosesc 2-3 zile in timpul acesta si astazi am primit menstruatia, intr-un timp foarte nepotrivit pt. ca urmeaza sa plec in vacanta in doua zile. Azi am luat iar tableta. :unsure: Va fi menstruatia impiedicata daca continui sa iau tabletele?
Multumesc anticipat.
M.-A
1 comentarii
menstruatia asta nu va fi dar cea care trebuie sa urmeze da -dac nu intrerupi pilulele(fara pauza)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pastila problema!!!
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 5marvelon pentru ce se mai foloseste?
- 2anticonceptionale
- 2Mai pot ramane gravida dupa 9 ani de contraceptie?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 25pauza de 7 zile
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 3Pot intarzia menstruatia?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 17pilula contraceptiva
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor amanarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: